FMy

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 15:11

gianbuffon pisze:jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):

saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------

o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19

REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free :( ) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)

i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase :twisted: i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP :P
masz bardzo dobry skład,ale wydaje mi sie że chyba ci piłkarze nie beda w tym samym okienku zmienić klubów,ale nie jestem pewien i kup freda w tej grze i w rzeczywistości jest naprawde dobry.
Jakie macie plany po skończeniu grania obecnymi klubami ,czy czekacie na kolejną częśc czy jeszcze zaczniecie grać jakimś klubem? wie ktoś jakie bedzie miał wymagania nowy FM?

Wróć do „Hyde Park”