Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adammo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: adammo » 01 paź 2005, 12:35

Krzysztof Jarzyna pisze:
adammo pisze:Wiesz, na świecie to naszą ligą gardzą i jedyne co z ligą polską się kojarzy
to Dudek, Krzynówek i Legia, gdyby nawet grała w IV lidze, bo tylko ona dokonała największych osiągnięć na arenie międzynarodowej i doóki żaden z klubów polskich nie osiągnie więcej, to zawsze Legia będzie rządzić...
Przyznaj sie - na oddziale dziennym zainstalowali wam internet :>
Porazaja mnie niektore teksty kibicow Legii (jezeli nie jestes jej kibicem, to jeszcze gorzej)... o czym ty mowisz?? bo nie bardzo zrozumialem... ze niby Legia osiagnela najwiecej na arenie miedzynarodowej? to co takiego osiagnela? oswiec mnie co zawojowala Legia a czego nie potrafily osiagnac inne polskie kluby? chyba sie starzeje, bo mnie pamiec zawodzi...
Cóż, widzę, że jesteś prostakiem, ale pretensje można mieć do Twoich rodziców, którzy Cię nie potrafili wychować, no chyba, że jeśli jesteś z domu dziecka (i Wam zainstalowali internet) to współczuję!

A bynajmniej małolacie to, co w Lidze Mistrzów, kiedy "rąbałeś" w pieluchy. Jak sobie przypomnisz po dobranocce, to byś wiedział, że Legia grała w takich rozgrywkach, zaszła daleko i jakoś moja sklerotyczna pamięć nie przypomina sobie, aby Groclin, WisłaK, Polonia, GKS etc nie doszły dalej.

Heeeh

Wróć do „Polska”