Wielcy?? buahahahahahah real wielki, dobre dobre, zobaczymy nie moge sie doczekac meczu miedzy Barca a realem, i wtedy powiesz kto jest wielkikaczy pisze:k@li pisze:sfrustrowany kibic (s)realu
JAK juz wcześniej wspominałes powinni karać WP takie teksty . A wiec adiu pierd***na barcelona
Właśnie o takie teksty mi chodzilo inteligenciek@li pisze:kaczy napisał:
Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować .
Nawet jeżeli byś chciał, to tylko na chęciach by się skończyło...![]()
k@li pisze:kaczy napisał:
(mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat)
Mylisz mnie z nijakim kaczym
Ty jesteś totalnym debilem !
k@li pisze:sfrustrowani pseudokibice (s)realu wylewający swoje żale i utracone ambicje
Chyba juz z 10 raz uzywasz tego tekstu tutaj . Wymyśl cos nowego![]()
k@li pisze: Aaaa i cieszy mnie też że nazwałeś nas (kibiców Barcy) Elitą! Wreszcie to zrozumiałeś...
Dla mnie bedziecie i tak Elita...Kretynów i Durniów![]()
k@li pisze:Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy mecz (s)realu... wreszcie będzie można się troche ponapinać...
Ponapinanie to ja miałem wczoraj oglądając wasze reakcje na wynik bar(s)y .
herdek pisze:Co do meczu, to spodziewałem sie ciężkiego spotkania, jednak nie myślałem, że zremisujemy. Obstawiałem 2-0 dla Barcy, a tu klapa i wymęczone 2-2. Jeśli tak dalej, to może byc źle...
I bedzie źle , a nawet bardzo . Szczególnie na meczu W madrycie z Realem ... Mówcie do Nas Wielcy![]()
Kartki:
Żółte:
Alvaro ('14)
Ronaldinho ('35)
Diego Milito ('72)
Movilla ('74)
Deco ('82)
Márquez ('90)
Belletti ('90+2)
Czerwona:
Toledo ('76)
Jak oglądalem mecz to wydawalo mi sie że było ich więcej .![]()
Ale i tak pod koniec to było bardzo nerwowo .
Pozdrawiam wszystkich Sympatyków Barcelony i Zapraszam na dzisiejszy mecz Wielkiego Realu