serek:
Kto ostatnio wygrał Superpuchar
FC INTERNAZIONALE MILAN...with a little help of the referee..
oczywiscie ze nie,nie przecze ani jednemu ani drugiemu..trudno mi jednak oprzec sie wrazeniu ze wasze wizje przed sezonem byly nieco inne?ja nie przecze-Inter gra dobrze,niezle ale nie tak jak przypuszczalem-przejrzyj dobrze mojego posta..tam dokladnie to jest napisane!Jedna porażka szans na Scudetto nie przekreśla , a jeśli się stanie tak jak mówi magiczna kula to Juve spadnie na drugie miejsce
po pierwsze-nie smieje sie...jestem pelen podziwu dla skutecznosci teog pilkarza i jego niebywalej techniki(choc nie powinno mnie ani nikogo to dziwic-w koncu to canarinhos..)Śmiejesz się z Adriano Question spójrz na Zlatana Very Happy 1 bramka w tym sezonie to naprawde imponujący wynik
Ibrahimovic,jak zapewne wiesz,pare bramek juz dla nas strzelil,jesli ma zamiar tak nagrywac kolegom z zespolu jak robi to do tej pory to moze miec nawet 5 goli na zakonczenie sezonu,jesli druzyna bedzie na tym tak wychodzic jak teraz...
no tak...w koncu...jak to mowia w Interze?Oby dziś marsz w góre , marsz po 3pkt w Derby D'Italia
..teraz albo nigdy...
FORZA GRANDE *28* JUVENTUS[/quote]