Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 02 paź 2005, 12:25

jakze latwo was interowcy napiac...ja naprawde nie napisalem nic niegrzecznego,ani zaczepnego?wiec skad taki nagly przyplyw emocji?wasz glod sukcesow jest tak bardzo silny...?:D

serek:
Kto ostatnio wygrał Superpuchar

FC INTERNAZIONALE MILAN...with a little help of the referee..
Jedna porażka szans na Scudetto nie przekreśla , a jeśli się stanie tak jak mówi magiczna kula to Juve spadnie na drugie miejsce
oczywiscie ze nie,nie przecze ani jednemu ani drugiemu..trudno mi jednak oprzec sie wrazeniu ze wasze wizje przed sezonem byly nieco inne?ja nie przecze-Inter gra dobrze,niezle ale nie tak jak przypuszczalem-przejrzyj dobrze mojego posta..tam dokladnie to jest napisane!
Śmiejesz się z Adriano Question spójrz na Zlatana Very Happy 1 bramka w tym sezonie to naprawde imponujący wynik
po pierwsze-nie smieje sie...jestem pelen podziwu dla skutecznosci teog pilkarza i jego niebywalej techniki(choc nie powinno mnie ani nikogo to dziwic-w koncu to canarinhos..)
Ibrahimovic,jak zapewne wiesz,pare bramek juz dla nas strzelil,jesli ma zamiar tak nagrywac kolegom z zespolu jak robi to do tej pory to moze miec nawet 5 goli na zakonczenie sezonu,jesli druzyna bedzie na tym tak wychodzic jak teraz...
Oby dziś marsz w góre , marsz po 3pkt w Derby D'Italia
no tak...w koncu...jak to mowia w Interze?

..teraz albo nigdy... :>:>:>>

FORZA GRANDE *28* JUVENTUS[/quote]

Wróć do „Włochy”