I jeszcze takie kwiatki:
Naprawdę można wyśmiewać media włoskie i tworzyć takie głupoty, jeszcze ślepo w nie wierząc. Borze...
Wszyscy wiemy, że do transferu nie doszło, bo Perez za dużo by stracił i dlatego poszedł na wojnę z Interem. Żaden z oficjeli Interu nie udzielił komentarza odnośnie Chorwata, za każdym razem z klasą mówili, że nie wypowiadają się o graczach innych klubów, a Perez co chwila spuszczał ze smyczy medialne psy i atakował Inter. Inter spokojnie nie komentuje frustracji prezydenta Realu - robią swoje. Mijają dwa tygodnie Perez co chwile odświeża temat, tak nie zachowuje się człowiek pewny siebie. Jakąś logiczną reakcja i zakończeniem tematu byłoby informacja o przedłużeniu umowy Modricia z Realem. Perez udowodniłby że jest królem i nic o nim bez niego, ale chyba jednak kibice Interu będą skazani wysłuchiwać jeszcze więcej frustracji dziadygi.
Mogę więc z całą pewnością napisać, że gdyby Modrić po finale w Kijowie stanął do kamery i powiedział 'czas na zmiany' albo wymusił strajk a la wasz nowy bramkarz to byłby już piłkarzem innej drużyny. Czemu taka teoria, dość zręczna, nie jest brana pod uwagę? Modrić zachowuje klasę jak na boisku i może tylko dlatego dalej jest piłkarzem Realu. Czy Real okaże szacunek Modriciowi? Jak mawiał klasyk 'we will say what time will tell'.
Jeszcze pytanie za 100 punktów bo nikt mi nie odpowiedział czy jak podbieraliście tygodniami lub miesiącami Mourinho Interowi to zachowanie waszego prezydenta było ok czy nie? Miejmy to za sobą, napiszcie wreszcie wprost jak wielkim hipokrytą jest wasz prezio.
I poważnie dobrze ocenicie taki ruch jak Modrić odejdzie za 10-15 milionów euro lub za darmo mając rok wcześniej na stole 40-50 milionów euro? Zresztą ta narracja się szybko zmienia i dojrzewa, dwa tygodnie temu było wypożyczeni z opcją łącznie 40-50 baniek dziś Perez informuje wszystkich, że Inter chciał za darmo, za tydzień poinformuje że cała transakcje miał zapłacić Real i wy też to łykniecie. Wszystko przyklepiecie żeby zatuszować problemy Florentino z własnym ego?
Dziwne, że nie wybrał RSSS albo Las Palmas? Budujecie swój własny Truman Show.
Inter też nie ma pośpiechu i nie zdziwi mnie jak koniec końców znajdą inny cel. Kwestią czasu jest kiedy Inter będzie mógł kupować piłkarzy klasy Modricia w ich najlepszym momencie. To najbardziej boli Pereza i jego tutejszych forumowych akolitów