AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 paź 2005, 17:45

Oby Superpippo wrócił do zdrowia juz na dobre. To zadziwiające jak kontuzja może zniszczyć piłkarza.. Najpierw zbobył LM i scudetto a potem znikną z boisk na tak dłuuuuggi czas. Teraz rola Filippo w zespole bedzie taka jak Tomassona wcześniej :roll: czyli "SuperPippo(rezerwowy)". Ale tak długo czekam na ten jest wybuch eufori bo bramke ze juz sie nie moge doczekać aż zacznie grać. Ostatni gol LM San Siro Milan Celtic do na 2;1 - w swoim stylu był tam gdzie powinień. Widziałem ta bramke już z 1234 razy :wink:

No Hunter lista imponujacą. Oby prawdziwa bo wszystkich 4 cenie z tej listy. Czyli Cesare tez ich ceni :) - szykuje nam niespodzieki :) I to zimowe niespodzianki :shock: no no jestem za :) Felipe na środek (on juz jest Nasz :p ) i Sagnol - prawa (za mała kwote bo ma już koniec umowy i Bayern może sobie nawet zarobić jak w zimie go "puszczą") a Rumun Chivu to taka wiśienka na tym defensywnym torcie :) :twisted: i może grać na lewej i na środku.

Z każdym dniem przybedzie plotek. Ale coś mi mówi że mercato zimowe nie bedzie dla nas bez znaczenie. Ostatnio chyba nie było wzmocnien w zimie ? Oby Łysy Simicowi klub już znalazł :roll:

Ajgor czemu mało realne ? Chivu ? Własnie te mało realne sa najbardzie prawdopobne :) Historia nas tego uczy. :wink:

Multivist może sir Alex Fergusn sie wymieni Pippo za Rio ? jak sądzisz ? :roll: :lol:

Forza Grande Milan
Pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”