AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 paź 2005, 19:18

Lakier pisze:Moze powiesz ze Blasi slabo gra na prawej obronie. IMHO jest jednym z lepszych wlochow na tej pozycji (mam nadzieje ze z nim bedzie podobnie jak z Zambro), a Zambro w jakim wieku zostal 'przerobiony' na obronce? i co? teraz jest najlepszym lewym obronca swiata.

Słabo ? to powiedz czemu Lippi nadal szuka na ta pozycje gracza ? ?? Bo nie postawi na gracza który z przymusu zagrał tam dwa mecze :!: czyli narazie zapchaj dziura. Chcesz się założyć że po przyjściu Zebiny lub pełni sprawności Pessotto - Blasi usiadzie na ławke ? Bo gry pomocy nawet nie powacha :lol: ?

Zambro najlepszy ? 100% racji. No moze nie do konca hmmm jeden z trzech najlepszych lewych obronców swiata. Niestety nie da się ich połaczyć a szkoda ...

A Gattuso w Milanie odpowiada za ofensywe :>?? hehe. A np. Terry to snajler ?

Lakier pisze:Taa, i za kogo by mial grac? Cannavaro? Neste? Czy moze za Zambrotte?

No to jak Ty nie wiesz o czym mówiło się ? a moze taka linia ? Zambro Nesta Canna Maldini ? I tak nic z tego bo nie przekonaja Paolo do powrotu....

Lakier pisze:Zapewne w lepszej niz Vieri.

Wytłumacz mi jedno trenerze od przygotowania to czemu jeden gra w klubie i kadrze a drugi nie ?

Ja wiem że Ty trener jesteś jakich mało :lol: ale chyba nie masz racji.

Chyba że prasa Lippi i kibice Azzurich nie maja Tylko Ty masz Lakier hehe lol

Wróć do „Wracając Do Meritum”