Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Bobohawk » 09 paź 2005, 22:57

No czyli więcej jest tych opcji pesymistycznych:) Moim zdaniem najgorsza byłaby właśnie ta druga, a nie tak jak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi, pierwsza. Bo przecież spadek do II czy IV ligi może oznaczać już całkowite zniknięcie z piłkarskiej mapy Polski a nikt chyba by tego nie chciał. Pierwszy wariant jest według mnie najmniej możliwy, wątpię aby chciał wszystko przenosić do innego miasta, chociaż z Ptakiem może być różnie. Z kolei najbardziej wierzę w tą ostatnią i wydaje mi się, że tak właśnie się zakończy ta historia. Jeśli miasto nie będzie chciało oddać tych terenów, to wtedy pewnie zaczną działać kibice i wywrą presję na radnych. Podsumowując, najbardziej prawdopodobna jest ostatnia opcja kiedy to miasto pod naciskiem się zgodzi i odda tereny. Natomiast najmniej prawdopodobna jest z przeniesieniem całego klubu do innego miasta, bo to by się najzwyczajniej w świecie nie opłaciło Ptakowi. A druga opcja może, ale nie musi się stać. Wydaje mi się, że może być również tak że Ptak odpuści sobie :roll:

Wróć do „Polska”