Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 paź 2005, 12:00

Toudinho no tak racja na oficjalnej coś pisali. Ale wiesz czym jest prawo pierwokupu ?? Jedynie możliwościa zaczęcie rozmów. Czyli jako pierwszy Real [jak coś :wink:] może zacząć temat transferów. Oferta umowa bonusy premie. A zakończyć może Chelsea - Milan czy Inter lub MU....

Szczerze mówią gra w pucharze konfederacji mnie przekonał do siebie, ale grą w lidze nie ba nawet nie przypomniał tego Cicinho który ma być Cafu 2. Tylko które jego oblicze jest prawdziwe ?

Tego że miał kłopot z % :wink: nie wiedziałem ale chyba juz wyszedl z tego. Teraz ma ile ? hm 26 lat to za młody by wpadać w takie dołki.

Kiedyś Cafu w wywiadzie pytany o swoich synów powiedział że On ich "na siłe do piłki nie na mawia" potrafią grać i sie uczą ale dużo przed nimi. A jego nastepce będzie grał w Milanie. On sam go wybierze ..... :twisted:

A tak z pkt. widzenia Cicinho sama możliwośc zastapienia Cafu z kadrze Canarinhos i Milanie chyba jest lepsza niż w Real. Nie prawdasz ? Cafu to jest człowiek legenda w Brazyli. Jego fundacja i wogóle. A jeszcze Cicinho miał by starego dobrego przyjaciela Kake' z którym grał tyle lat w klubie i z którym zawsze moze coś łyknąć :lol: :wink:

Krótko mówiąc - jak ma grać tak jak w pucharze konfederacji to mam nadzieje ze Kaka' i Cafu przekonają go. A Milan pozwoli Real zacząć rozmowy ... tylko że Łysy je skończy.

A jak ma grać jak w lidze. To życzemu powodzenia w Real .... :roll:

Pozdro

Wróć do „Hiszpania”