Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 10 paź 2005, 17:28
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2005, 17:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 10 paź 2005, 17:42
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 10 paź 2005, 17:52
adamek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2005, 17:59

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 paź 2005, 18:03

Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2005, 18:28
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 10 paź 2005, 18:42
Yo Uchi_ ale prosze Cie nie pisz w takim stylu. Że jak ktoś ma 30 lat to do ścięcia łba bo juz nie może grać.... Uchi_ to nie Galaktyka
Bedzie tyle plotek ze nie wyrobimy pisac. Jak dzis przeczytałem że Gallas może Milan kosztować 4 miliony funtów i sam sie "ładuje do Nas" to co ma Łysy zrobić ? On już wie Niech robia co chcą Wazne by Ci "nastepcy byili godni" Zapomniałes dodac żepo sezonie Simic odchodzi a Billy końcy swa przygode z Calcio. I zaczyna jako trener Życzmu mu by był "takim" szkolaniowcem jak Ancelotti, Van Basten, Rijkard Gullit i kilku innych Milanistów a jeszcze może Franco Baresi dołaczy to tylko którzy trenuja juz na wyższym szczeblu
"Kolega" Lapo był przez chwile na tamtym świece. Ponoć z Mutu gadał chwile ...
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 paź 2005, 18:47
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 paź 2005, 18:54
a bo to ktos wiebagg pisze:A jak tam sprawa z Felipe ?
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 10 paź 2005, 18:58
A jak tam sprawa z Felipe ? On jest z pewnością młody i perspektwistyczny. Pozatym świetnie gra głową. Może drugi Lucio ? Ostatnio świetnie gra Terlizzi. Myślę, że on też by stanowił wzmocnienie dla Milan'u.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 paź 2005, 19:26
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Rzymie na meczu z Roma z Udine niby obserwował Felipe ale mi sie zdaje ze rowniez Chivu
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja juz miałem wizje nowej obrony za jakis czas przekonam sie czy mam jakis dar
bagg pisze:Ostatnio świetnie gra Terlizzi. Myślę, że on też by stanowił wzmocnienie dla Milan'u.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 paź 2005, 19:54
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Palermo sie zdłosi po Abbiatiego to bym widziałe Barzagliego a nie Terlizziego ale dobrze knujesz Very Happy
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 paź 2005, 20:26
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 0:53
Marq pisze:No Barzagli i Terlizzi to bardzo dobrzy młodzi piłkarze
bagg pisze:Jest jeszcz taka opcja, że Palermo nie będzie chciało nikogo sprzedawać. Może chcą stanowić kolejną, wielką siłę w Serie A( jeśli już nie stanowią), ale to raczej opcja małoprawdopodobna.
bagg pisze:A co do Barzagli'ego to nadal liczę, że wyląduje w Juve(sam niewiem czemu, ale nadal na to liczę) Lepiej weźcie Terlizzi'ego
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio