Nie. Mają trzech Argentyńczyków i 17 Hiszpanów.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 08 gru 2018, 12:21
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 gru 2018, 13:34
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 08 gru 2018, 13:43
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 gru 2018, 13:56
Tomusmc
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 08 gru 2018, 14:13
Bramki ze spalonego mnie już nie ruszają, niezależnie od tego czy Liverpool je strzela czy traci. Od następnego sezonu w Premier League będzie VAR, więc coś się może poprawi, na razie ten problem jest ignorowany.
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 gru 2018, 14:26
Mam dokładnie to samo. Arsenal został przekręcony przez sędziów w dwóch ostatnich meczach na szczycie a mnie to już nawet nie denerwuje. Ogólnie na te 20-klika spotkań Arsenalu w tym sezonie było może ze 5 spotkań, w których sędzia nie popełnił jakieś 'dużego' błędu (gol, karny czy czerwona kartka), czasem na korzyść jednych a czasem drugich. Straciłem już rozeznanie czy w ogólnym rozrachunku jesteśmy na plus czy minus bo to nie jest ważne. Natomiast ważne że w 22 meczach Arsenalu w tym sezonie przynajmniej 15 miałoby inny scenariusz, gdyby sędzia miał dostęp do VAR. Te liczby są przerażające i wprost ciężko w nie uwierzyć. Ponad 70% spotkań Arsenalu reżyseruje sędzia - to w teatrze można nieraz trafić na większy procent improwizacji
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 gru 2018, 14:34
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 08 gru 2018, 15:19
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 gru 2018, 15:39
Delpiero14
Tomusmc

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 gru 2018, 15:57
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 gru 2018, 16:46
Cofam co napisałem, jednak zaczęło mnie to już wk*wiać. Właśnie nie uznano gola Lacazette z powodu spalonego, który przeciął podanie obrońcy do bramkarza. Spalony po podaniu od obrońcysickstick pisze:Mam dokładnie to samo. Arsenal został przekręcony przez sędziów w dwóch ostatnich meczach na szczycie a mnie to już nawet nie denerwuje. Ogólnie na te 20-klika spotkań Arsenalu w tym sezonie było może ze 5 spotkań, w których sędzia nie popełnił jakieś 'dużego' błędu (gol, karny czy czerwona kartka), czasem na korzyść jednych a czasem drugich. Straciłem już rozeznanie czy w ogólnym rozrachunku jesteśmy na plus czy minus bo to nie jest ważne. Natomiast ważne że w 22 meczach Arsenalu w tym sezonie przynajmniej 15 miałoby inny scenariusz, gdyby sędzia miał dostęp do VAR. Te liczby są przerażające i wprost ciężko w nie uwierzyć. Ponad 70% spotkań Arsenalu reżyseruje sędzia - to w teatrze można nieraz trafić na większy procent improwizacji
sickstick
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio