pippen pisze:ale reszta grała naprawdę nieźle.
Szczegolnie Rasiak jak wszystkich mijal.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 paź 2005, 22:54
pippen pisze:ale reszta grała naprawdę nieźle.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 paź 2005, 23:02
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 12 paź 2005, 23:02
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 paź 2005, 23:02
COOO?? jeżeli chodzi o Lewandowskiego to się zgadzam w 100 %...ale Jop ..ostoja naszej obrony..ja uważam, że zagrał jak zwykle fenomenalne spotkanie...radził sobie świetnie z tymi szybkimi Angolami...nie wiem skąd takie wnioski.....dziwie siępippen pisze:oczywiście Jop, lewandowski sa napewno do wymiany
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 paź 2005, 23:03
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 23:03
Fenomenalnie, cudownie, z polotem. Ktoś z nas jest w ukrytej kamerze!pippen pisze:a ja myśle że zagralismy dobrze,.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 paź 2005, 23:05
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 paź 2005, 23:08
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 12 paź 2005, 23:09
Jasne że Jop jest obecnie najlepszym polskim obroncom i jak mozna wogole mowic ze jest do wymiany, czyscil przedpole az milo. Lewandowski jak najbardziej do wymiany zadnego praktycznie podanai do przodu, a o prostopadlym juz nie wspomne. Radomski............ wspolautor bramki dla Anglikow, nie ta bajkaadekk pisze: COOO?? jeżeli chodzi o Lewandowskiego to się zgadzam w 100 %...ale Jop ..ostoja naszej obrony..ja uważam, że zagrał jak zwykle fenomenalne spotkanie...radził sobie świetnie z tymi szybkimi Angolami...nie wiem skąd takie wnioski.....dziwie sięwg mnie Rasiak i Lewandowski do wymiany...ba! do wyrzucenia..żeby nigdy im nie przyszło do głowy znów założyć trikotu z orłem na piersiach...
Pozdrawaim...
Myślę że Janas nie zauwazyl jescze Adamskiego, ktory regularnie gra w swoim klubie a na dodatek nalezy do najlepszych zawodnikow w swojej druzynie w Lidze Mistrzow pzdrBabel pisze:Żewłakow i Baszczyński - walczyli, grali poprawnie nie unikneli błedów ale wydaje sie ze najlepsi boczni obrońcy w kraju
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 23:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 paź 2005, 23:17
Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem..Rasiak w dobrym miejscu??..to tak jak z wodą na pustynii..no czasami jest, ale jeżeli weźmiemy pod uwagę ogrom pustynii..to tak naprawdę jej nie ma...cloner pisze:jakby to Rasiak byl w tym miejscu to pewnie strzelilby gola glowa
No na pewno był bardziej widoczny bo stał w jednym miejscu..nie trzeba było za nim miotać oczami po całym boisku...Polska B się kłania...cloner pisze:a Lewandowski wg mnie jest bardziej widoczny od np. Sobolewskiego
w kilku czyt. we wszystkichcloner pisze:fakt, ze w kilku sytuacjach mogl zagrac troche lepiej
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:27
brawa dla bagg'abagg pisze:A ja to trochę inaczej widzę. Shaun rzeczywiście nie może zrobić wszystkiego na prawej stronie jednak czasami za nim Żewłakow nnie nadąża. Choć z drugiej strony za tak szybkim zawodnikiem ciężko nadążyć
hehe, jest to bardzo mozliwe, jak wiadomo, Janas nie darzy zbyt wielkim zaufaniem Frankowskiego, ale ... chyba jednak bedzie on w kadrze na MŚpiwus pisze:Ale niech szaleje, bo na MŚ pewnie nie dostanie powołania.
no lepiej sie nie wypowiadaj - NIE WIESZ-NIE PISZrapid pisze:Nie wypowiem sie co do gry Rasiak bo szkoda slow - wystep ponizej jakiejkolwiek krytyki! Rasiak wypad z kadry i nigdy nie wracaj - zreszta kibice juz Cie zapewne odpowiednio nagrodza za "znakomity wystep".
wszystko przez HolendrowAlkoholiko pisze:po holendra on go wystawił? czemu od poczatku nie grał Franek? jak ten Rasiak radził sobie w I lidze Angielskiej zanim trafił do Tottenhamu?
jak dobrze, ze Ty nie jestes selekcjonerempippen pisze:zaprezentowaliśmy się dobrze, walczyli Polacy, udało się strzelić bramkę, a Boruc bronił kapitalnie,
oczywiście Jop, lewandowski sa napewno do wymiany, ale reszta grała naprawdę nieźle.
hmm, a ja dolaczylbym Ciebie do pseudoforumowiczowadekk pisze:No cóż meczu z Angolami nie da się wygrać grając w dziewiątkę....o czym mówię...do oprawianego przez was Rasiaka dołączyłbym Lewandowskiego
hehe, ale w dalszej czesci postu go krytykujeszUchi_ pisze:Nie będe jechał po Rasiaku, bo uważam, że się przyda na MŚ
hmm, jak juz wyzej pisalem, Lewandowski byl jednym z lepszych zawodnikow z naszej kadryadekk pisze:wg mnie Rasiak i Lewandowski do wymiany...ba! do wyrzucenia..żeby nigdy im nie przyszło do głowy znów założyć trikotu z orłem na piersiach...
wydaje mi sie, ze nie masz racji, Janas z Rasiaka nie zrezygnujepippen pisze:myśle ze tak jak zrezygnowął z Rząsy tak teraz Janas zrezygnuje z Rasiaka
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 paź 2005, 23:45
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 0:08
To ja bym sie nie zgodzil we wszystkich ocenach wg mnie:cloner pisze:
Ocena poszczegolnych pilkarzy :
w skali 1-10
Artur Boruc - 8 - najlepszy na boisku![]()
Marcin Baszczyński - 6 - niezle, malo bledow, ale troche za malo w ofensywie
Mariusz Jop - 7,5 - najlepszy obronca
Jacek Bąk - 6,5 - troche bledow, czasem 'spi', ale tez sporo dobrych wybic
Michał Żewłakow - 7 - niezleale tylko w defensywnie, z przodu niewidoczny
Euzebiusz Smolarek - 6 - malo widoczny, kilka niezlych zagran, ale nic ponadto
(46 min. - Jacek Krzynówek) - 6 - tak jak jego poprzednik, widac, ze jeszcze nie w formie po kontuzji
Mariusz Lewandowski - 7,5 - dobry meczbrawa dla tego Pana
skuteczny w defensywnie, ale malo widoczny w ofensywie
Radosław Sobolewski - 7,5 - podobnie, tylko, ze mial wiecej strat, ale tez lepszy w ataku
(80 min. - Arkadiusz Radomski) - brak noty
Kamil Kosowski - 6,5 - walczyl, ambitny, ale to za malo na dobrych Anglikow, ale z meczu na mecz pewniejszy
Maciej Żurawski - 5 - nic nie pokazal, kontuzja, i nie wiadomo kiedy go znowu zobaczymy
(39 min. - Tomasz Frankowski) - 7.5 - niezle wejscieod razu gola strzelil
brawa
ale czasem nie radzil sobie (troche przez ten wzrost)
Grzegorz Rasiak - 4,5 - slabo, duzo strat, niestety najslabszy, ale tez nie otrzymywal gornych pilek, w 2.polowie troche lepiej
kibic_korony
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio