Jako ze pilkarze na prezentacjach zawsze mowia prawde i tylko prawde wynika, ze rzeczywiscie mozna bylo czekac i real przeplacilBernabeu pisze:Nie wiadomo, czy by przyszedł, a jakby przyszedł - to dopiero dostałby kosmiczną tygodniówkę jak na młokosa, do tego w drugiej części sezonu w lidze powinien dostać szanse już teraz. Chyba taka jest logika tego ruchu. A to, że 17 mln, a nie 7 - kogoś to interesuje?WiernyKibic pisze:Pewnie to że w czerwcu mógł przyjść za darmo.Raczej chodzi mi o schemat kiepski sezon -> wyczekiwanie na transfery. Czy Perez kompletnie zaora swoją pozycję i nic nie zrobi? Niewykluczone, ale zobaczymy.Raczej trudno mówić, że te okienka są ciekawe, skoro klub i tak jest w nich pasywny i nie kupuje nikogo do pierwszego składu.
W tym momencie właściwie nie ma co włączać meczów Realu, to już kibice Milanu mają ciekawszy sezon.
– Dzień dobry wszystkim. To najważniejszy dzień w moim życiu. Nie mogłem otrzymać lepszego prezentu świątecznego. Trafiłem do klubu, o którym marzyłem od dziecka. Kiedy zdecydowałem, że odejdę z Manchesteru City, zastanawiałem się tylko nad trzema możliwościami. Pierwszą było przejście do Realu Madryt, drugą było przejście do Realu Madryt i trzecią było przejście do Realu Madryt. Dziękuję mojej rodzinie za to, ile dali z siebie, i postaram się, żeby byli dumni z nowego etapu w moim życiu. Hala Madrid! – powiedział Hiszpan.