Tak, podobnie jak 9, 10 czy 11 latków, którzy wykazują coś głębszego niż buraczenie. Pisząc o trzynastolatkach miałem na myśli konkretnego usera tego forum.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty nazywasz 13 latków - Juventino
Nie powiedziałbym. Uważam że ów użytkownik reprezentuje sobią coś więcej.*_For_zaza_Milan_* pisze: lol to sa jedno sezonowce tym bardzie jak ich "kochany" klub mie swą siedzibe 2345 km. Dziś Juve jutro Real - ważna sa wyniki dla dzieci...
Wziąć to możesz młoteczek i postukać sie w główkę. Nikogo nie obrażam, jedynie wywyższam.Wez Ty nie obrazaj tu kibiców który sa wstanie oddać narządy za barwy swe....
Jak porządnego młodego kibica wiernego klubowi, można porównywać z starszym frustratem, którego hobby jest napinanie się na forum? Takie pytania są bez sensu Zaza. Nie masz prawa okreslać jakim kto jest kibicem.*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak 13 latka który ma problem by zabrać na pokarm dla chomika może porównywać z takim kibice który co sezon kupuje koszulki, za klub odda nerki i każdy mecz to muss o wyjazdach nie mówiąć. Barwy nasze - nasza krew.
Coraz bardziej mnie zadziwiasz. te przykłądy tak jakby z życia wzięte.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie 13 latek to nie kibic tylko "znawca" jaki to kibic jak nawet za swój klub nie wypija bo starzy widzieli w TV trwam że syndrom Hooligans sie szerzy i szlaban. A szalik to mu Babcie robi na drutach
Mam znacznie więcej lat, niż Ci się wydaje.*_For_zaza_Milan_* pisze:Aa ?? 13 ? Piszesz o sobie ? To gratuluje życzy powodzenie w życiu co dziennym i zawodowym i długa droga przed Toba. Uważaj na zakretach i patrz do przodu. Tyle masz