Wentyl Bezpieczeństwa!!!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 15:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty nazywasz 13 latków - Juventino
Tak, podobnie jak 9, 10 czy 11 latków, którzy wykazują coś głębszego niż buraczenie. Pisząc o trzynastolatkach miałem na myśli konkretnego usera tego forum.
*_For_zaza_Milan_* pisze: lol to sa jedno sezonowce tym bardzie jak ich "kochany" klub mie swą siedzibe 2345 km. Dziś Juve jutro Real - ważna sa wyniki dla dzieci...
Nie powiedziałbym. Uważam że ów użytkownik reprezentuje sobią coś więcej.
Wez Ty nie obrazaj tu kibiców który sa wstanie oddać narządy za barwy swe....
Wziąć to możesz młoteczek i postukać sie w główkę. Nikogo nie obrażam, jedynie wywyższam.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak 13 latka który ma problem by zabrać na pokarm dla chomika może porównywać z takim kibice który co sezon kupuje koszulki, za klub odda nerki i każdy mecz to muss o wyjazdach nie mówiąć. Barwy nasze - nasza krew.
Jak porządnego młodego kibica wiernego klubowi, można porównywać z starszym frustratem, którego hobby jest napinanie się na forum? Takie pytania są bez sensu Zaza. Nie masz prawa okreslać jakim kto jest kibicem.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie 13 latek to nie kibic tylko "znawca" jaki to kibic jak nawet za swój klub nie wypija bo starzy widzieli w TV trwam że syndrom Hooligans sie szerzy i szlaban. A szalik to mu Babcie robi na drutach
Coraz bardziej mnie zadziwiasz. te przykłądy tak jakby z życia wzięte.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Aa ?? 13 ? Piszesz o sobie ? To gratuluje życzy powodzenie w życiu co dziennym i zawodowym i długa droga przed Toba. Uważaj na zakretach i patrz do przodu. Tyle masz
Mam znacznie więcej lat, niż Ci się wydaje.

Wróć do „Wracając Do Meritum”