Kto!!!!!!!!????????? go broni jacy wy ja tam widze jedna osobe Cloner, ale sie w sumie nie dziwie podobno rodzinaczeher pisze:Nie rozumie was co wy tak tego Rasiaka bronicie!!!
Ja tam tylko Jopa bronie bo na to zasluguje!!!!!!!!!!!!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 18:08
Kto!!!!!!!!????????? go broni jacy wy ja tam widze jedna osobe Cloner, ale sie w sumie nie dziwie podobno rodzinaczeher pisze:Nie rozumie was co wy tak tego Rasiaka bronicie!!!
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:32
czeher pisze:Franka i Zurawia i tak powinno byc Exclamation
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:35
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2005, 18:38
A ja nie jestem ciekaw. Duet napastników powinno stanowić dwóch nieco odmiennie grających zawodników tak, aby się uzupełniali. Ani Rasiak ani Franek nie biegają za dużo. Są typowymi egzekutorami. Żurawski potrafi wiele rzeczy o których oni mogą pomarzyć. Za dużo tracimy bez Macieja w składzie.bagg pisze:Jestem też ciekaw zestwianie Franerk - Rasiak.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:39
Ja uwazam ze dostal juz swoja szanse i to juz zbyt duzo- czego nie wykorzytsal w najmniejszym procencie Exclamation
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 paź 2005, 18:41
W 85 minucie, gdyby to Rasiak był w polu karnym, nie Frankowski, prawdopodobnie nie bawiłby się w mijanie obrońców, by wyłapał to bramkarz, tylko... oddałby im piłkę bez walki. Frankowski ilekroć dostawał piłkę, uspokajał grę, a raczej nie on powinien się tym zajmować. Ogólnie nie wiem jak można wytykać coś napastnikowi ze 100% skutecznością.bagg pisze:czy oprocz gola(wiem, że to głupio brzmi) pamiętasz jakieś zagrranie Franka?
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:44
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 13 paź 2005, 18:46
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:48
piwus pisze:Więc ja zapytam inaczej. Pamietasz coś, co powinien zrobić Franek, a nie zrobił?
piwus pisze:Ogólnie nie wiem jak można wytykać coś napastnikowi ze 100% skutecznością.
Niggaz pisze: A ja nie jestem ciekaw. Duet napastników powinno stanowić dwóch nieco odmiennie grających zawodników tak, aby się uzupełniali. Ani Rasiak ani Franek nie biegają za dużo. Są typowymi egzekutorami. Żurawski potrafi wiele rzeczy o których oni mogą pomarzyć. Za dużo tracimy bez Macieja w składzie.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2005, 18:50
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:51
A powiedz mi ile razy ten koles za ktorym sie tak wstawiasz stracil pilkebagg pisze:]b]piwus napisał:
Więc ja zapytam inaczej. Pamietasz coś, co powinien zrobić Franek, a nie zrobił?
Nie pamiętam, w ktorej minucie, ale była taka sytuacja gdzie mogli nasi reprezentanci wyjść z kontrą, ale Tomasz bezsensownie w beznadziejny sposob stracił piłkę. [/b]
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2005, 18:52
O tak! To byłby optymalny duetbagg pisze:Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Rasiak.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:55
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:56
Niggaz pisze:bagg napisał:
Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Rasiak.
O tak! To byłby optymalny duet Rotfl
czeher pisze:A powiedz mi ile razy ten koles za ktorym sie tak wstawiasz stracil pilke Question Odpowiem ci Arrow to raczej granicy z cudem zeby to wszytsko zliczyc!!!
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 19:00
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio