Mogłłem się pomylić, bo nie mieszkam w mieściezawdi pisze:nie wiem jak w twoim miescie, ale w moim chyba nie...Corinthians pisze:Prostytucja jest codzinnością w każdym mieście![]()
byles juz na dziwkach?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 wrz 2005, 21:34
Mogłłem się pomylić, bo nie mieszkam w mieściezawdi pisze:nie wiem jak w twoim miescie, ale w moim chyba nie...Corinthians pisze:Prostytucja jest codzinnością w każdym mieście![]()
byles juz na dziwkach?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 04 wrz 2005, 21:45
TwisT_ReD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 07 wrz 2005, 16:00
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szell » 07 wrz 2005, 16:33
Szell

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 wrz 2005, 16:43
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ballack » 09 paź 2005, 11:59
Ballack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 14 paź 2005, 19:09
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 16 paź 2005, 15:11
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 paź 2005, 16:28
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 paź 2005, 16:54
Mi się ta reklama strasznie podoba, chyba jest PiDi nie zrozumiałeś do końcaPiDi pisze:Heyah od czasu wajchy miała fajne reklamy, ale ten gościu od 11 palców wszystko .....ekhm...zepsuł
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 paź 2005, 17:00
Że cierpią za miliony sobie kulki opowiadały...Być może Johnny'ego nie zaczaiłem tak jak trzeba, możliwe to całkiem jest.a w trzeciej nie pamiętam co było.
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 16 paź 2005, 17:18
eee tam, ta reklama poprostu wymiata, jest geniealnie zrobiona . Na dodatek udzial w niej prowadzacego Szanse na sukces (Manna chyba:P) dodala jej realizmu, przez moment myslalem, że ktos taki rzeczywiscie mogl istnieć, jednak szybko sobie uswiadomilem, ze "zwykly chlopak z podlasia" to tylko wymysl specow od reklamyPiDi pisze:Heyah od czasu wajchy miała fajne reklamy, ale ten gościu od 11 palców wszystko .....ekhm...zepsuł
u mnie jest, ze nawet reklama moze byc badziewna, a muzyke ma fajna to wole sobie sciagnac sama mp3, zebym nie musial ogladac daremnej reklamy np kinder beunoKtoś tu wspomniał też o "lubieniu" reklamy po jej muzyce...
http://rapidshare.de/files/4992446/Simp ... Freaky_Fri day_Soundtrack_.mp3.htmlPiDi pisze:Czy zna ktoś tytuły piosenek z reklamy Heinekena (reklama jest po prostu idealna)
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 paź 2005, 17:19
Ale kupa, nie działakupa69 pisze:http://rapidshare.de/files/4992446/Simp ... Freaky_Fri day_Soundtrack_.mp3.html
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 paź 2005, 19:16
A to tylko dlatego, że link nie jest w całości zaznaczony, popraw to kupa...A jeśli chodzi o realność Johnny'ego to też na początak myślałem że był taki jakiś geniusz muzyki o jedenastu palcach, gdy to zobaczyłem (dopiero teraz zaczaiłem, co wy w tej reklamie widzicie)na początku...Ten zwykły chłopak z Podlasia załatwia wszystkoAle kupa, nie działa
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 16 paź 2005, 22:14
Oj ja bym ją chętnie nauczył jeść...PiDi pisze:Tak jeszcze dodając do reklamy KinderBueno mój brat nazwał to (mniej więcej) "Patrz, ona jeść nawet nie umie" podczas ostatniej sceny reklamy.
weasel
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio