Real Madryt (zbiorczy) - Strona 170

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 paź 2005, 19:38

Krzysztof Jarzyna pisze:Barsie
Yea, internetowy chuligan to jest to. Jak tam lepiej sie zrobilo na serduszku? No to dobrze, teraz możesz spokojnie pójść spać, misja zakończona sukcesem...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 paź 2005, 19:43

janiofcb pisze:Yea, internetowy chuligan to jest to. Jak tam lepiej sie zrobilo na serduszku? No to dobrze, teraz możesz spokojnie pójść spać, misja zakończona sukcesem...
To nie tak pisze sie nazwe waszego klubu :shock: przepraszam, jestem tak malo inteligentny, ze nie wiedzialem... powinienes sie tego domyslec jako starszy/madrzejszy/bardziej obyty :lol: :lol:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 16 paź 2005, 19:44

janiofcb pisze:Ale nie każdy wielki klub prowadząc 3-1 nadal atakuje i ma masę sytuacji
Real prowadził 2:0 i też atakował i miał sytuacje...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 paź 2005, 19:56

Real wreszcie na czele La liga ( po pierwszysch meczach tak szybko sie nie spodziewałem tego miejsca) jakaś przewaga nad najgroźniejszymi rywalami jest ale mozna ja odrobić w 2 meczach :wink:
To co powiedział Kazimierz Górski jest w 100% prawdą Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe i najlepszym tego przykładem jest mecz Depor z Barcą.Bałem sie że Real po zdobyciu 2 bramki może sie rozluźnić i stracić bramke która napewno poderwałaby Atletico ale na szczęscie tak sie nie stalo i gralismy do końca
Oby tak dalej :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 paź 2005, 20:13

AtletiFAN pisze:
janiofcb pisze:Ale nie każdy wielki klub prowadząc 3-1 nadal atakuje i ma masę sytuacji
Real prowadził 2:0 i też atakował i miał sytuacje...
Real grał z przewagą gracza niemal cały mecz, a ich składne akcje można policzyć na palcach jednej ręki...
Zidane wywalał się na piłce, Beckham z 10 metrów tak podał Baptiście, że mało nie urwał mu głowy, podania do Raula trafiały go w plecy lub łydki...
Ale wygrał w przeciwieństwie do ładnie grającej Barcy popełniającej jak zwykle błędy w obronie :?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 paź 2005, 20:24

Kibice( :lol: ) Barcelony, wszystko wiedzący :lol:

nie powiem, że Real grał pięknie, bo może i nie grał, ale nie wiem czy wiece, ale w piłce noznej, nie chodzi o to jak się gra, tylko ile bramek sie strzela...Real strzelił ich więcej od Atletico, Barca tyle samo co Deportivo, wiec wszystko jest jasne...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 paź 2005, 20:29

No właśnie to napisałem - Barca remisuje pomimo ładnej gry a Real wygrywa pewnie pomimo, że stylem gry nie zachwyca...

wsit
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wsit » 16 paź 2005, 22:05

ciekawe co bardziej się liczy... punkty czy styl gry?? :roll: szkoda tylko, że pod koniec sezonu nikt nie będzie pamiętał w jakim stylu drużyna wygrała la liga.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2005, 22:07

janiofcb pisze:No właśnie to napisałem - Barca remisuje pomimo ładnej gry a Real wygrywa pewnie pomimo, że stylem gry nie zachwyca...

A kto ci powiedzial że Real nie gra ładnie .
Od począdku sezonu , meczą Realu nie brakuje uroku bardziej niz Barcy :roll:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 paź 2005, 22:11

Ktos mowil o fotelu lidera do marca :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 paź 2005, 22:12

kaczy pisze:Od począdku sezonu , meczą Realu nie brakuje uroku bardziej niz Barcy
A po polskiemu można?
Bo ja Polok.
Prosty chłopok.
Smithu pisze:Ktos mowil o fotelu lidera do marca
Chyba Perez, ale pewny nie jestem bo tam w Realu co drugi tak myślał chyba w zeszłym sezonie :roll: W każdym bądź razie ja również nieźle się z tego polewałem :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 paź 2005, 22:17

Niggaz pisze:kaczy napisał:
Od począdku sezonu , meczą Realu nie brakuje uroku bardziej niz Barcy

A po polskiemu można?

Mecze realu nie są brzydsze niz barcy . Bo barca w koncowkach traci lub zyskuje punkty tylko . A Real pokazuje jak pieknie wygrywać mecze .

Niggaz pisze:Bo ja Polok.
Prosty chłopok.
.

Troche ta prostata ci sie wytempila

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 paź 2005, 22:22

Wypraszam sobie! Twój post to jakieś pomówienia! Ja sam sobie odpowiedzi nie udzielałem przecież więc to nie moje słowa :roll:
To nie ja napisałem barca (mała litera) i chwilę później Real (wielka litera). Naprawdę! Ja nie chcę wp :cry:

O stylu gry nie ma co z Tobą dyskutować bo widać, że niepoprawny marzyciel z Ciebie.

kaczy pisze:Troche ta prostata ci sie wytempila
:rotfl:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 16 paź 2005, 22:38

Nie odbiegajcie zbytnio od tematu drodzy koledzy. Styl gry jaki jest kazdy widzi. Barca gra jak grala a Real gra tak jak trzeba by wygrywac, piekno gry przyjdzie z biegiem czasu. Oby ... :roll:

Niggaz pisze:W każdym bądź razie ja również nieźle się z tego polewałem

W zeszlym sezonie i ja owszem. Ale ktos tu mowil ze niemozliwy jest dla nas lider a tu prosze, mamy pazdziernik i fotel lidera dla Blancos.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 16 paź 2005, 22:40

No panowie..widzę, że dysputa idzie w najlepsze....i dobrze bo tak to już jest na tym świecie..że najsłabsze elementy przegrywają...czasy konkurencji i wolnego rynku....ale tak samo trzeba zwalczać niepoprawnych marzycieli.....oni sobie nie poradzą w dzisiejszym świecie...więc..Panowie z miasta stołecznego Hiszpanii..pora już chyba zejść na ziemie...domyślam się, że tam w marzeniach jest kapitalnie..bo tam Real to dobrze poukładana drużyna..ale czas zejść do rzeczywistości..a tu już nie jest tak kolorowo...
No ale co...dalej trzeba żyć :lol:
Pozdrawiam...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”