dokladnie!!! jak juz raz w to wszedles to nie da rady przezyc bez kupona wiecej niz tydzien (przynajmniej w moim przypadku)fieldy pisze:nie da rady - to jest jak alkoholizm
Nie dasz rady bez zakładów.
wiem wiem ale zawsze jak ukladam kupony to mnie ponosi i jak zawsze bywa dorzycam cos w ostatniej chwili - niestyty przewaznie to nie wchodzifieldy pisze:skąd ja to znam - takie życie, no ale zawsze możesz postawić mniej zdarzeń. Mniejsza prawodpodobna wygrana, ale pewniejsza.
fieldy pisze:Może L'pool tez chce się zrehabilitować - jak wioadomo w LM Benitez dobrze ich ustawia i radzą sobie o wiele lepiej niż w Premiership.
I umówmy się, Anderlecht w LM gra tragicznie - nie strzela bramek [przeważnie] W zeszej edycji chyba żadnej nie strzelili, a teraz grają z obrońcą tytułu - dodatkowa presja.
Chelsea jest zdecydowanym aworytem, aż dziw że kursik 1.33 - przecież wygrana ekipy Jose jest więcej niż pewna- czyzby Buki coś wiedziały
tu tez sie zgadzam, jak juz wszyscy zreszta zauwazyli gra liverpoolu w lm jest zupelnie inna, poza tym Anderlecht od paru lat nie zdobyl pkt w lm, co do Barcy to nie wiem cos nie gra najlepiej, choc chyba postawie na nich, beda chcieli odbic sobie lige
Tez sobie niewyobrazam zeby Lampard i spolka nie odniolsa zyciestwa chociazby 1:0
Chyba zagram tak :1kup - Charlton(1,75), Barca(1,75), MU(1,4) 2kup - Milan(1,35), Chelsea(1,4), Real(1,22)
mysle czy by jeszcze nie puscic tak Inter, Liverpool, Lyon poniewaz: Anderlecht(jak wyzej), Porto chyba jest w niezlym dolku co swiadcza ostatnie wyniki, Olympiakos tez zawodzi w lm a lw lidze ostatnio porazka z PAOKiem u siebie - jednak z Realem prezentowali sie poprawnie