Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 58

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 16 paź 2005, 21:10

kulekfcb pisze:ojej to miało być serio?? Wydaję mi się, że żartowałeś
wierze w swoj zespol :D a tak realnie patrzac to tylko jakies fatum moze sprawic, ze Chelsea nie zdobedzie tytulu Mistrza Premiership :cry:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 paź 2005, 8:31

romantyk pisze:
kulekfcb pisze:ojej to miało być serio?? Wydaję mi się, że żartowałeś
wierze w swoj zespol :D a tak realnie patrzac to tylko jakies fatum moze sprawic, ze Chelsea nie zdobedzie tytulu Mistrza Premiership :cry:
Muszę się zgodzić :( , liczyłem , że Liverpool coś zwojuje a tu nic.
A co do tego nagrania z Mourinho to uśmiałem się nieźle.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 paź 2005, 21:45

Wczoraj odbyl sie mecz w LM miedzy Chelsea i Betisem. The Blues zagrali wspaniale wygrywajac 4:1 bramki strzelili Drogba, Carvalho, Cole, Crespo. Betis poza paroma akcjami prawie nie istniał w tym meczu. Jedyny kto zasluguje na pochwale to Joauqin, ktory swietnie sie spisywal na prawej pomocy. W druzynie Chelsea swietny mecz rozegral Essien (2 asysty) oraz SWP (asysta). Widac ze The Blues sie rozkrecili i nie wygrywaja juz tylko po 1:0. A w niedziele Chelsea zagra ze slabo spisujacym sie w tym sezonie Evertonem. Licze na pewne 3 pkt i ladny mecz w wykonaniu podopiecznych Mourinho.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 20 paź 2005, 22:15

-=MiC=- pisze:Betis poza paroma akcjami prawie nie istniał w tym meczu.
przez pierwsze 20 min to Betis bylo druzyna lepsza, a Chelsea
po prostu nie istniala. Gdyby nie glupie podanie w poprzek boiska i bramka Drogby to pewnie losy spotkania inaczej by sie potoczyly. Szkoda...
w drugiej polowie to juz kocertowa gra pilkarzy Mourinho i pewne zwyciestwo 4:0 ktore nmoglo by byv wyzsze, ale zdecydowal brak skutecznosci

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 paź 2005, 22:22

kupa69 pisze:przez pierwsze 20 min to Betis bylo druzyna lepsza, a Chelsea
po prostu nie istniala.

Przez pierwsze 20 minut to pilka latala od bramkarza do bramkarza. SWP strzelil w 2 minucie kolo slupka, a pilkarze Betisu oddali 2 strzaly daleko od bramki.

kupa69 pisze:Gdyby nie glupie podanie w poprzek boiska i bramka Drogby to pewnie losy spotkania inaczej by sie potoczyly.

To wlasnie dzieki tym podania The Blues maja tyle sytuacji strzeleckich i to wlasnie potych glupich podaniach sa gole. Poniewaz z przodu zawsze jest Drogba, ktory swietnie gra glowa i zgrywa pilke do kolegow.

kupa69 pisze:Szkoda...
w drugiej polowie to juz kocertowa gra pilkarzy Mourinho i pewne zwyciestwo 4:0 ktore nmoglo by byv wyzsze, ale zdecydowal brak skutecznosci

Sie zgodze ale Chelsea nie miala az tylu sytuacji zazwyczaj to byly strzaly z daleka Essiena i Lamparda :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 paź 2005, 23:05

Przez pierwsze 20 minut to pilka latala od bramkarza do bramkarza. SWP strzelil w 2 minucie kolo slupka, a pilkarze Betisu oddali 2 strzaly daleko od bramki.
chyba nie oglądałes dokładnie tego meczu albo widziałes inny :P
w ciągu 20 minut Betis mógł strzelic spokojnie 2 brameczki tylko byli tak nieporadni ze az niechciało sie oglądac :(
Szkoda bo mecz mógł byc bardziej wyrównany.
Ogólnie Chelsea wygrała zasłuzenie a mi najbardziej podobala sie gra Essiena, jest to wspaniały zawodnik i niedłgo bedzie najlepszy na swojej pozycji :!:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 paź 2005, 23:08

luk1208 pisze:chyba nie oglądałes dokładnie tego meczu albo widziałes inny Razz
w ciągu 20 minut Betis mógł strzelic spokojnie 2 brameczki tylko byli tak nieporadni ze az niechciało sie oglądac

Ogladalem ten mecz dobrze dobrze i strzaly betisu nie bylo grozne zazwyczaj byly blokowane i Betis zaczynal z roznego :)

luk1208 pisze:Ogólnie Chelsea wygrała zasłuzenie a mi najbardziej podobala sie gra Essiena, jest to wspaniały zawodnik i niedłgo bedzie najlepszy na swojej pozycji

Jak Makalele pojdzie na emeryture to napewno :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 paź 2005, 23:11

Ogladalem ten mecz dobrze dobrze i strzaly betisu nie bylo grozne zazwyczaj byly blokowane i Betis zaczynal z roznego
jednak nie oglądałes dokładnie bo po jednym z wolnych zawodnik Betisu minimalnie minął sie z piłką a miał przed sobą tylko bramkarza Chelsea :P

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 20 paź 2005, 23:13

luk1208 pisze:jednak nie oglądałes dokładnie bo po jednym z wolnych zawodnik Betisu minimalnie minął sie z piłką a miał przed sobą tylko bramkarza Chelsea

Chyba Edu gdy leciutko musnol pilke. I gdyby grali naprawde dobrze to by sie nie mijali z pilka :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 paź 2005, 0:44

-=MiC=- pisze:The Blues zagrali wspaniale wygrywajac 4:1

Zagrali wspaniale wygrywając 4:0 :roll: :wink: ...

A w niedziele jadą na Guddison Park za mecz z Evertonem który jest cieniem zespoł z popszedniego sezonu. Przynajmiej jeśli chodzi o wyniki. Bo grać jakoś grają. Wiec chyba nikt i nic ich szybko nie zatrzyma...

-=MiC=- mam pytanie do Ciebie. Napisz mi tu lub na prywatnym co wiesz o tej całej umowie na lini PSV - Chelsea - Alex. Pamietasz jakieś oficjalne komunikaty w tej kwesti ? podstawowe pytanie czy Chelsea go kupiła i wypożyczyła (jak mówią jedne żródła) czy ma poprostu prawo pierwokupu załatwione przey transferach Robbena i Kezmana (jak mówią drugie żródła )

Napisz jak możesz :) dzieki

Pozdro 8)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 21 paź 2005, 16:53

No 4:0 pomylilo mi sie :)

A co do Alexa nie jest otym zbyt wiele napisane czytalem otym chyba raz. Z tamtego tekst wynikalo ze Alex zostal zakupiony przez Chelsea i wypozyczony do PSV na dwa lata aby sie ogrywac tak postanowil jeszcze Ranieri. Watpie troche w to, bo po jego postawie w LM 2004/2005 Mourinho by go widzial pewnie w zespole. Takze na wielu stronach sprawdzalem kadre Chelsea i nigdzie niejest napisane ze Alex jest ich zawodnikiem i ze poprostu zostal wypozyczony. Pewnie jest tak jak mowisz ze gdy The Blues kupywali Robbena i Kezmana zalatwili sobie pierwokup Alexa na 2 lata. Wiem tylko ze cala sprawa jest strasznie zakrecona :).

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 paź 2005, 16:58

Ja czytałem , że to Romek sfinalizował ten transfer Alexa do Psv i po 2 latach będzie mógł przejść do Chelsea. Pewnie miał nadzieję , że będzie więcej grał w reprezentacji , bo narazie chyba nie dostanie pozwolenia na pracę w Wielkiej Brytani.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2005, 18:04

Wie ktos jaki jest rekiord ilości wygranych meczy przez jedna drużyne pod rząd , w Premiership .

Bo ostatnio slychac sporo o tym rekordzie Juventusu . A Chelsea tez nie spuszcza z tonu i nie stracila jeszcze punktów w tym sezonie :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2005, 19:09

Bo ostatnio slychac sporo o tym rekordzie Juventusu . A Chelsea tez nie spuszcza z tonu i nie stracila jeszcze punktów w tym sezonie Twisted Evil
Chelsea to chyba goni Arsenal ale w meczach nieprzegranych pod rząd.
Aktualny rekord [tak niedawno ustanowiony] wynosi 49 meczy. Bo niestety sędzia nam odebrał 50 w meczu z ManU :cry:
Ale ile wynosi rekord wygranych to nie wiem

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 paź 2005, 19:11

Dzieki -=MiC=- To wszystko takie zakręcona. Ta "opcja" z Ranierim jest bardzo prawdopodobna. Tym bardzie ze to tez Claudio stał za transferem Robbena. Moze cos jest w pierszej warsji ale druga tez wielce prawdopodobna. Czeski film nikt nic nie wie...

Ciekawe to teraz Jose sądzi o Alexie. Jak Hutha ma w drużynie to chyba Alex juz sie ogrywać nie musi.... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”