Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 23 paź 2005, 0:46

kama_reda pisze:a przed rozpoczęciem sezonu wszyscy byli tacy pewni, mówiło się, że na 100% wygrają ligę, niektórzy to twierdzili, że na 100% wygrają CL.
Wszyscy powiadasz? To ciekawe... :shock:
DeViL DaM pisze:a dla Twojej swiadomosci to Erwin caly czas kontrolowal wtedy lot pilki, i gdyby nie bylo popzeczki to by ja zlapal
Tak obliczył nawet parabolę oraz sinusa, cosinusa, tangensa i cotangensa lotu piłki. Tylko walnął się w obliczeniach. :roll: Człowieku mam do Ciebie prośbę. Nie wypowiadaj się!

Co do samego meczu miałem tą przyjemnoś, iż nie posiadam Canal+. Tak jak to słusznie zauważyła futbolowa: być może niedługo okaże się, że mecz z udziałem United są dla prawdziwego kibica mało stresujące, a dla fana piłki nożnej nieinteresujące. A niegdyś powalały z nóg...

Ale jako, że do ManU niedługo dołączy (tak mówią prawie wszyscy) Misza Ballack mecze Manchesteru będą arcyciekawe. Ballack przecież sugeruję, że zostaje w Bayernie, potem, że odchodzi do Realu, następnie widzi siebie w trykocie Interu, a na koniec jego marzeniem byłaby gra na Old Trafford. :roll:
kama_reda pisze:Pozdro dla obiektywnych kibiców.
Również pozdrawiam

Wróć do „Anglia”