Ja się odnosiłem wyłącznie do wyzwisk pod adresem Legii. Przyczyny tego stanu rzeczy są jasne, nie starają się kibice Legii o pozytywny wizerunek wśród innych klubów - to zrozumiałe. Odbiór mojego klubu we Wrocławiu, Zabrzu, Poznaniu, Gdyni itd też nie ma dla mnie znaczenia, a jestem płotką. Ale nie mają moralnegoRojiblanco pisze: ↑20 maja 2019, 13:53Oj, Daniel, mam wrażenie, że nie przeczytałeś reszty mojego wpisu.
Powinienem był dodać wprost, że nawet zdobycie MP przez Legię nie przykryłoby (przynajmniej nie w dużym stopniu) tego burdelu i masowej niekompetencji którą mamy w swoich szeregach. Na niekompetencję składa się również nasz chairman fachura, którego dosadnie wczoraj krytykowano na trybunach, więc w zasadzie, skoro piszesz o masturbacji, czy przypisywaniu sobie MP, to ja powinienem teraz wrócić do tego jak jako kibice rządziliście swoim klubem i robiliście w wała ludzi na kasę? Za bardzo Ciebie szanuję i lubię, by tracić twój i swój czas na dyskusje o tym
prawa kibice Legii wbijać szpil, kiedy słyszą wyzwiska w dowolnym miejscu w Polsce, w dowolnym momencie, bo to jest efekt zamierzonego działania ich i klubu.
Porównywania Legii do Wisły w tym momencie nie mają sensu, podobnie jak Piasta do Wisły, bo te kluby są teraz lata przed nami. Wygrzebujemy się z takiej samej sytuacji jak Ruch, tylko renoma klubu i zaangażowanie osób, które pojawiły się znikąd utrzymała poziom sportowy i finansowy na poziomie ekstraklasy. I 8 milionów od kibiców.
Zatem na koniec rozgraniczenie wewnętrzne my i oni. My składamy się aktualnie na kosiarkę i kontrakty piłkarzy, oni nas robili w wała
Ps. cieszy mnie, że nie pracujesz w Polinie, przepraszam za prowokacje
PS2. Czy jeśli legionistą może zostać tylko ktoś kto spełni kryteria zapierdalania Vukovicia, czy Legia mogłaby w końcu sprzedać Carlitosa? Bardzo proszę