Jaram się mocno na te plotki, potwierdzać oficjalnie i wracać tam gdzie Wasze miejsce panowie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 24 maja 2019, 1:11
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 maja 2019, 1:26
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 maja 2019, 5:46
BeBaD
Boromir
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 maja 2019, 10:06
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2019, 10:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 24 maja 2019, 10:15
Oczywiście, że pasuje. Perisić i tak jest na wylocie, a Lukaku wydaje się być dobrą opcją na zastępstwo Icardiego.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 maja 2019, 10:24
Diamen23
cloner
sci

czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 maja 2019, 23:22
Czego znów nie rozumiecie? Ja wiem że turyńskie lordy dalej niż czubek własnego nosa patrzeć nie zamierzają ale proszę mi nie przeinaczać sensu posta. Nie Juventus ma równać do reszty tylko reszta do Juventusu. Guardiola w Juventusie oznacza że SD odjedzie jeszcze bardziej, to miałem na myśli pisząc o mało atrakcyjnej lidze. Komuś podobał się obecny sezon jako całokształt? Wątpię. Więc lepiej by Pep objął kiedyś np Romę (z którą przynajmniej coś go wiąże) i ta Roma stała się realnym zagrożeniem dla wiadomo kogo. Kumacie już czy mam rozrysować jak dzieciom w podstawówce?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 maja 2019, 8:43
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 25 maja 2019, 9:34
no naprawdę wielki dramat, że ktoś życzy by o scudetto walczyły 4 ekipy jak to było 15-20 lat temu (kiedy to Serie A była najbardziej atrakcyjna). Taki wielki dramat, że aż musicie się wypłakiwać na forum, bo ktoś ma inne życzenia niż Wy.
orzeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio