Moderatorzy - ocena pracy - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2005, 17:12

Nie chce mi sie tego znowu pisac.W sumie to doszedlem do wniosku ze nie warto bo autora tamtego tekstu i tak nie przekonam.
Generalnie chodzilo o to ze klamstwem jest jakoby pod rzadami Kaczynskiego w Warszawie spadla przestepczosc.Wprost przeciwnie jest jeszcze wieksza a mieszkancy stolicy czuja sie bardziej zagrozeni niz zanim "szeryf" objal to stanowisko (dane z "Przekroju").

Pozdrawiam i zycze energii w dalszym moderowaniu.Do tego trzeba miec silna wole i duzo samozaparcia :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 paź 2005, 21:15

piwus pisze:Jako moderator czytam fragmentami, bo już dawno mózg by mi się zlasował
To juz wiem dlaczego "niektorzy" moderatorzy tak dziwnie pisza. pewnie czytali wszystkie posty w calosci :lol: :lol:
Chlopaczek pisze:Ja wymieklem przed polowa
TO I TAK JESTES DLA MNIE MISTRZREM :lol: ja skonczylem przed polowa polowy polowy :wink:

Musze przyznac, ze niektorzy ludzie to jednak maja sprane berety. nie wiem czym ich karmia w tym PiSie, ale musi byc dobra faza po tym. rozumiem, ze mozna sie tak podniecac pannami, ewentualnie pilka, ale dwoma facetami :shock: a podobno PiS nie lubi homoseksualistow :lol:

Ps. zeby nie bylo OT, to chcialem powiedziec, ze z calego serca dziekuje moderatorom za ich wspaniala prace, jaka wykonuja na forum. buziaczki! :smile2:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 paź 2005, 21:23

Dobra ! Tylko nie uznawajcie że sie podlizuje czy cos :D

Chcialem pochwalić Piwusia (Moda) Za jego wzorową prace 8) Przed chwilą jak zakladalem temat to normalnie zareagowal i przykleil kolejny .

Ja pamietam ze jeszcze z pol roku temu byl taki mod ktory po prostu za takie cos dal mi Wp . Mialem z nim pare sprzeczek (juz nie pamietam kto to byl ) :?

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 24 paź 2005, 15:06

Ja chciałem przeprośić administratorów za to co przed chcwilką zrobiłem :oops: Powiadomiłem was przez przypadek o poście naisanym przeze mnie w teamecie o Realu. Po prostu napisałem posta i 2 razy go wysłałem :wink: . Już sam go usunąłem ( nie dawajcie mi Wp bo to był ten sam post)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 paź 2005, 15:14

Dombroś napisz nam jeszcze czy korzystałes dzis z ubikacji.
Jak masz jakis problem zawsze możesz uderzyć do modów na prv lub załóż nowy topic "Dombroś i jego tłumaczenia".Nie musisz z kazdego tematu robic smietnika
strzałka

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 15:37

Moderatorzy Pawel, romantyk, Pisakk, Mazurek, pippen, kostek, Tomusmc, piwus, bellus .... = 9 z czego ...

Chyba czas by ktoś z założycieli tego serwisu zaczą dostrzegać pewne rzeczy. Pisze do Agnieszki i Dzidziusia temat przyszłość www.pilka.pl umarł i na "obietnicach" z Waszej strony sie skończyło. O to Wam chodziło ? by "umarł" ?

Prosze Was o odpowiedz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 17:15

*_For_zaza_Milan_* pisze:O to Wam chodziło ? by "umarł" ?

Prosze Was o odpowiedz.
Hmm, ale Zaza piszesz takim dialektem, że cieżko wyczuć o co chodzi. Zamiast konkretów piszesz "poziom się obniża, trzeba dostrzegać pewne rzeczy, ja rozumiem szkoła, prasa, rybki, ale news są ważniejsze niż problemy ". Nie da się spróbować: "1.moderatorzy przejawiają zbyt małą aktywność, są źli. Dokładnie mam na myśli, ze mod x dał mi WP, moda y nigdy nie ma, mod ź jest za młody, mod q mnie nie lubi?" i cokolwiek uwazasz, że należy poprawić... i wysłać to adminowi na priva. Bo ja nie odpowiadam za dobór moderatorów (zresztą co źle jest robione z naszej strony, z czego się nie wywiązujemy?), nie odpowiadam za to, że jeden temat zniknął... i nie znam więcej Twoich zarzutów :shock:.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pisze do Agnieszki i Dzidziusia temat przyszłość www.pilka.pl umarł i na "obietnicach" z Waszej strony sie skończyło.
Czy faktycznie doszliśmy do jakiś konkretnych wniosków?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 lis 2005, 17:23

piwus pisze:Czy faktycznie doszliśmy do jakiś konkretnych wniosków?
Ciiii.... Nie wybudzaj Zazy z błogiego snu, w którym to wszystko ustawia się pod jego własny tyłek, a interes innych ma gdzieś. Ja tam o żadnych obietnicach nie słyszałem, basta.

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 09 lis 2005, 17:27

a ja bym p rosił o zdjęcie tego o grafomanach, bo już troszku długo to mam

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 lis 2005, 17:30

a ja bym p rosił o zdjęcie tego o grafomanach, bo już troszku długo to mam

bulwa. Ile razy modzi maja poftarzac, ze specjalne opisy beda zdejmowane po tym jak ktos poprawi swoj styl, a nie wtedy gdy ktos sobie powie ze 'jestem debilem juz dwa lata, nie chce byc dluzej ;( '

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 17:36

Snipp_ zamilcz znawco niedzielny nikt Cie nie prosił o zdanie dziecko. Napisz póżniej jak tata zaśnie. :lol: Komentuj mecz bramki a nie wypowiedz innych - tyle masz :p

hmm Piwus wróc to temat "przyszłość pilka.pl" i przeczytaj posty mające na celu poprawe kilku rzecz. A to że jeden moderator jest tu 24 h a drugi od święta tez ma znaczenie to dla kilka mógł bym chyba być ojcem :lol: Grupa Trzymające Władze .. szkoda że nie fason :lol:

Chłopie czy Wasza "praca" polega na daniu kilku WP w tygodniu ? Czemu nad forum nikt nie pracuje ? mały smietnik jest ? mało tematów rodem z "rowery.pl" ? Moderatorzy ? i 3 działa reszta na rybach ? To jak może olac wp ? i zlikwidowac tą funkcje ? bo i tak ona nie przynisi nic. A to że Ty wejdzie raz na ruski rok w temat i coś zobaczysz to chwała Ci za to przynajmie. Szkoda że raz na ruski rok...

Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 lis 2005, 17:39

http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator

Moderator osoba kontrolujaca.

Teraz zamilcz, bo sie kompromitujesz, skoro nie odruzniasz modow od Adminow.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 17:44

*_For_zaza_Milan_* pisze:Czemu nad forum nikt nie pracuje ? mały smietnik jest ? mało tematów rodem z "rowery.pl"
Wyrzucić 'Gry Forumowe'? Bo Hyde Park umarł smiercią naturalną i nie masz go chyba na myśli.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A to że Ty wejdzie raz na ruski rok w temat i coś zobaczysz to chwała Ci za to przynajmie. Szkoda że raz na ruski rok...
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Nie chę odwracać kota ogonem, ale o poszanowaniu innych userów można mówić dopiero kiedy zbliża się ban... A co do cytatu, to niestety mam również inne zajęcia, ale nie sądzę, by ruski rok trwały przerwy w moim zerkaniu do tematów włoskich. Może za rzadko dostajesz WP, ze tego nie zauwazyłeś :/.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 17:56

Piwus umiera już wartośc tej strony (portalu). Kończe temat czekan ile czasu Dzidziusowi (np. Jemu) zajemie zajęcie się pewnymi sprawamu które sam napisał. Jak narazie na odpowiedz czekam 3 miechy i to też dużo mówi :(
piwus pisze:Może za rzadko dostajesz WP, ze tego nie zauwazyłeś

Tak jest :!: właśnie o to chodzi :!: Bo powinneś wiedzieć że są tu tacy dla których to forum to niczym onet. Brudy i śmieci - A piłka się nie liczy. Kiedyś pisaliście że trzeba walczyć teraz widze że sie poddaliście :( Nie bez wali ale jednak. :( A pamiętaj że Ty sam dźiadostwa nie wytępisz ... (Juz próbowałes chyba ?)

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lis 2005, 17:56

O co tu jest w ogole sprzeczka bo chyba nie rozumiem. Zaza chce zmienić przyszłość pilki.pl dlatego, że dostał WP? Chłopie przecież jakbyśmy mieli dogodzić każdemu to nic by z tego wszystkiego nie zostało, a my byśmy nie nadążali. Ja nie widzę problemu w tym, że z 9 moderatorów na ogół aktywnych jest pięciu czy szęściu. Fakt faktem bellus nie powinien mieć funkcji moderatora bo już od dawna nas nie wspiera, ale jest Piwus, ja, Mazurek, Kostek, Pawel, Romantyk, Pawel, Pippen i Pisakk. Każdy z nas jest aktywny, ale nie zawsze. Wąpie żeby można było zrobić tak aby moderator był 24/7 bo jest to poprostu nie możliwe.

Tak jak napisał Piwus z takimi problemami zapraszamy na prova do Admina. Wszelkie skargi zostaną rozpatrzone na swój sposób :roll: ciekawe tylko dlaczego duża większość osób nie ma pretensji tylko jak zawsze Zaza...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Piwus umiera już wartośc tej strony (portalu).

Hmm ciekawe tylko dlaczego ta strona ma coraz więcej użytkowników :lol:

Pozatym do Onetu to nam brakuje milion lat świetlnych więc nas nie porównuj bo chyba Ci argumentów zaczyna brakować...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”