Smithu pisze:No tak, czyli tak jak myslalem. Jarzyna, zawdi, niggaz, kali i kilku innych fanow La Liga olalo ten temat i zrobilo nam sie mizernie. Coz moze sie rozkreci tylko jak? Poki co to nawet sam nie bede podawal swoich typow bo to bez sens.
Za mnie odpowiedział już Bonsoluk1208 pisze:Ale zrozum jak niechcą to nikt ich nie bedzie prosił, moze poprostu nie mogą sie wypowiedziec!! Z drugiej strony szkoda ze piszą w tematach Barcy i Realu a tutaj boją sie napisac!!
Właśnie dlatego póki co wstrzymywałem się od pisania w tym temacie. Ewentualnie od następnej kolejki mogę się w to bawić, ale dziwnie tak jak się nie ogląda meczyBonso pisze:Hmm...generalnie, głupio tak opisywać każdy mecz, dawac 11 kolejki etc. jeśli się niewidziało większości meczow Rolling Eyes jakbym miał dostęp do TV to napewno bym wziął udział i oddał głos, ale nie mam, więc bezsensu jest oceniac wszystko na podstawie wiadomości z neta, czyli poprostu ocen autorów tych wiadomości...a już zupełnie inaczej jest z Ligą Mistrzów, kiedy sa skróty i mozna samemu ocenić, kto jak grał
PS: na Eurosporcie lecą Eurogole