Primera Division (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 26 paź 2005, 20:12

Atletico - Cadiz :arrow: Zdecydowanie Atletico, ktore musi ten mecz wygrac
Barcelona - Malaga :arrow: Jesli Barça szybko strzeli bramke, to powinna wygrac pewnie i wysoko. jesli nie, tez powinna wygrac, ale skromnie
Betis - Villarreal :arrow: IMO wygra Villa, ale remis mnie nie zdziwi
Deportivo - Real :arrow: stawiam zdecydowanie na remis, oba zespoly w kiepskiej dyspozycji, Real gra slabo, jest do tego mocno oslabiony i nie wygral juz na El Riazor od bardzo dlugiego czasu, a Depor to juz nie ten zespol co kiedys i nic dziwnego, ze gra kiepsko. zaden wynik mnie jednak nie zdziwi, a juz na pewno nie wygrana Depor przy pomocy kibicow, niezawodnych Antimadridistow z La Coruny :lol2:
Sociedad - Getafe :arrow: wydaje mi sie, ze wygra Sociedad i skonczy sie mit wielkosci Getafe, ktore zacznie marsz w dol tabeli. remis jednak tez bardzo prawdopodobny
Valencia - Sevilla :arrow: Zdecydowanie stawiam na Che, ktorzy sa w bardzo dobrej formie (choc nie niesamowitej, jak uwazaja niektorzy)
Saragossa - Santander :arrow: Krotko i na temat: Saragossa
Alaves - Espanyol :arrow: Podobnie: Espanyol
Mallorca - Celta :arrow: Zdecydowanie Celta, jak bedzie remis to bede zadziwiony. choc zadowolony : )
Osasuna - Athletic :arrow: Osa, remis praktycznie niemozliwy, choc byloby super :]

Wróć do „Hiszpania”