Gość szukający całe lato nowego klubu kończy z napisałem "Jobs finden" na koszulce
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 wrz 2019, 18:59
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 02 wrz 2019, 19:53
To już jest mało ważne
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 02 wrz 2019, 21:01
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 wrz 2019, 21:41
Tomusmc
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 02 wrz 2019, 21:51
Sytuacja z zakończeniem kontraktów sprawiła, że straciliśmy głębię w pomocy. Gównianą głębię, ale trzeba było ich zastąpić. Czy odejście Zapaty było konieczne? Pewne więzy trzeba wreszcie zerwać, więcej miał złego okresu niż dobrego, niech ostatni sezon nie zamydli niektórym oczu.Departures:
Patrick Cutrone - €18M
Diego Laxalt - Loan
Andre Silva - Loan
Cristian Zapata - Contract expiration
Ignazio Abate - Contract expiration
Riccardo Montolivo - Contract expiration
Ivan Strinic - Contract termination
Andrea Bertolacci - Contract expiration
Jose Mauri - Contract expiration
Najbardziej liczę na Bennacera, Theo i Rebica. Reszta to piłkarze rotacyjni z ogromnym potencjałem(jak Leao) czy solidni jak Duarte i Krunic. Żaden, tak naprawdę, nie miał jeszcze okazji się zaprezentować(poza Leao, który zrobił kilkuminutowe pozytywne wrażenie), więc nie ma oceniać.Arrivals:
Rafael Leao - €20M
Theo Hernandez - €20M
Ismael Bennacer - €16M
Leo Duarte - €11M
Rade Krunic - €8M
Ante Rebic -€5M Loan
Oczywiście, że tak będzie. Może niektórzy siedząc na ławie zaczną pakować się już w zimie. Oby.Milan has revolutionized the squad this transfer window while respecting FFP regulations. €59 million has been spent and players have arrived who can be the basis of the future. The revolution is expected to continue in the upcoming January and Summer windows. [@DiMarzio]
Salaries saved - 38Me (gross)
Baka: 6.5Me
Abate: 4.2Me
Monto: 4.6Me
Berto: 3.7Me
Zapata: 3.4Me
Mauri: 2.6Me
Laxalt: 3.148M
A Silva: 3.7M
Cutrone: 2Me
Strinic: 3.7M
Plizzari 400K
Added salaries - 16.5Me (gross) with the new Italian tax law
Theo: 2.8Me
Krunic: 2.2Me
Bennacer: 2.78Me
Leao: 3.0.4Me
Duarte: 2.2Me
Rebic: 3.4M
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 wrz 2019, 1:47
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 wrz 2019, 8:23
Mi kompletnie nie odpowiedziały i byłem tego świadom, biorąc pod uwagę kompletny brak nowych twarzy podczas okresu przygotowawczego i w większości tych 2 spotkań.
Boban: "Elliott? I didn't really hear from them. We worked hard during this transfer market. We organized ourselves, we wanted to give an important sign to improve the team structure. A €100M player alone won't change your team."
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 03 wrz 2019, 11:40
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 wrz 2019, 12:04
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 wrz 2019, 12:26
Masz całkowitą rację. Na okres przygotowawczy do USA poleciała grupa z Primavery i kilku tylko podstawowych zawodników. Nie było kim grać w pomocy, więc grał Borini.Realista69 2.0 pisze: ↑03 wrz 2019, 11:40Nie rozumiem osób które non-stop piszą o jakimś okresie przygotowawczym. Na boisku w ogóle nie widać, żeby coś takiego miało miejsce. Ostatni mecz wygraliśmy, bo Suso po prostu potrafi dośrodkować. W tej grze nie ma ładu ani składu
Dokładnie. Pisałem nie raz, że to gracz idealnie wpasowujący się w zadania jakich wymaga Giampaolo od registy. Sam fakt, że dzwonił do niego namawiając go na transfer(co potwierdził Bennacer) o czymś świadczy.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 03 wrz 2019, 13:08
Nebula RN
Vol'jin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio