Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 27 paź 2005, 12:06
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2005, 16:38
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 paź 2005, 17:01
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 paź 2005, 17:03
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 paź 2005, 21:15
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 paź 2005, 22:13
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 paź 2005, 23:38
podobnie jak na mecze z USA, też juz nigdy nie będzie tak wyglądała wyjściowa "11". Choć tam akurat polacy spisali się nie najgorzej. Boruc wybrionił karnego i także dzięki temu faktowi [bo głównie dzięki swojej grze w klubie] przekonał trenera do siebie.Krzysztof Jarzyna pisze:zbierze sie "stado" 11 ludzi pierwszy raz w zyciu ze soba grajacych, wiec raczej sila rzeczy nic ciekawego nie pokaza
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 29 paź 2005, 0:42
Zaletą takich "wspólnych wypadów" jest chyba tylko to, że można spawdzić niektórych zawodników, jaki poziom sobą reprezentują..ale na pewno nie da się sprawdzić przydatności takiego gracza do drużyny narodowej (tej nr 1)...bo takie skapady mają totalnie inny charakter...nie ma całej drużyny..często nie ma mowy o obecności nawet trzonu drużyny...wydaje mi się, że są to takie turystyczne wyciekczki aby zaspokoić niektórych obywateli naszego szarego państwa...np. chcieliście Piechnę, no to go powołam na ten mecz i dacie mi spokój...tak mi się wydaje...nie mam monopolu na poprawność...mogę się mylić..Krzysztof Jarzyna pisze:zbierze sie "stado" 11 ludzi pierwszy raz w zyciu ze soba grajacych, wiec raczej sila rzeczy nic ciekawego nie pokaza.
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 11:45
za celowe przekrecanie nazwisk powinno byc WP, chyba mi nie napiszesz, ze 'o' jest na klawiaturze blisko 'a'Zico_FCI pisze:Ech ... i znow ten Rasiok
zainteresuj sie moze liga austriacka, Radomski to pierwszoplanowa postac w Austrii WiedenKrysztof Jarzyna pisze:miedzy innymi Mile, Radomskiego i Rasiaka, ktorzy w ogole nie powinni byc powolywani, bo raczej nie graja w klubach
a to Piechna nie jest z polskiej ligiKrzysztof Jarzyna pisze:na Estonie wezmie polska lige plus tych, ktorych sie domagala opinia publiczna (Piechna, Adamski).
dokladnieadekk pisze:chcieliście Piechnę, no to go powołam na ten mecz i dacie mi spokój...tak mi się wydaje...nie mam monopolu na poprawność...mogę się mylić..
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2005, 14:36
Wirtualna Polska pisze:27-letni Christoph Dabrowski nie będzie mógł grać w piłkarskiej reprezentacji Polski. Zdecydowała o tym w piątek Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA) - poinformował PZPN.
FIFA postanowiła, że posiadający podwójne obywatelstwo zawodnik Hannover 96 Dabrowski (urodził się w Katowicach) nie może występować w polskim zespole narodowym. Uniemożliwia to jeden mecz rozegrany w barwach niemieckiego Team-2006.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 lis 2005, 14:55
cloner pisze:a to Piechna nie jest z polskiej ligiKrzysztof Jarzyna pisze:na Estonie wezmie polska lige plus tych, ktorych sie domagala opinia publiczna (Piechna, Adamski).
Mysle jednak, ze bedzie. przeciez ma na miejscufieldy pisze:No to nie będzie Dabrowskiego na MŚ.
Mogli mu dać szansę, bysmy zobaczyli jakby się zaaklimatyzował - teraz się nie dowiemy
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2005, 16:23
hmm, jeszcze nie myslalemKrzysztof Jarzyna pisze:Zawsze czujny cloner... nie myslales o angazu w CBŚ?
nie nabijaj sie z LewandowskiegoKrzysztof Jarzyna pisze:Jasne, ze szkoda, ale i bez niego wygramy te mistzrostwa, w koncu Lewandowski nadal jest Polakiem!![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lis 2005, 16:25
ja widziałem fragmenty i grał poprawnie. Ale na STOPERZE. Lewandowskiemu w pomocy mówimy niecloner pisze:nie nabijaj sie z Lewandowskiego Smile
ogladales wczoraj mecz Stuttgartu z Szachtarem Question
Polak byl prawie nie do przejscia Exclamation
popelnil tylko 2 bledy : faul w ok.30minucie (dobrze, ze sedzia byl poblazliwy) oraz pod koniec 2.polowy nie siegnal pilki przy dosrodkowaniu (za wysoka pilka)
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2005, 16:27
no oczywiscie jako srodkowy obroncafieldy pisze: ja widziałem fragmenty i grał poprawnie. Ale na STOPERZE. Lewandowskiemu w pomocy mówimy nie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lis 2005, 16:43
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio