Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 87

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
karolix_FCI
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 27 paź 2005, 13:30

Przed chwila dostalem maila od Viborga i nie wiem co piszą. Moglibyscie mi powiedziec co tu jest napisane?

Vi har modtaget din e-mail til Viborg F.F. Vi besvarer mails hurtigst muligt.

Mails uden for kontortid vil fřrst blive besvaret den efterfřlgende hverdag. Kontortid er mandag til fredag indtil kl. 16.00.

Bemćrk at henvendelser vedrřrende billetter og lignende til weekendens kampe ikke kan forventes besvaret, nĺr mailen er sendt efter fredag kl. 16.00.

Venlig hilsen

Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
Farvervej 1
Postboks 214
8800 Viborg
Telefon 86 60 10 66

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 28 paź 2005, 13:41

Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4 :D ), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą :D. W końcu polski klub odezwał się :-)

Dziś natomiast aż 3 paczki listonosz dostarczył od: Jastrzębskiego Węgla, FC Groningen oraz reprezentacji Holandii.

Jastrzębski przysłał mi (listem poleconym): 3 fotki Jastrzębie mistrz Polski 2004, gazetkę o Lidze Mistrzów, w której grał w ubiegłym sezonie (zdjęcia klubów, z którymi grało Jastrzębie w grupie, informacje dot. tych klubów), bilet z meczu Jastrzębski-Noliko Maaseik z Ligi Mistrzów (9.2.2005), oraz informator o Pucharze CEV (2002 rok) z 4 kartami drużyn (w tym Jastrzębie), które tam grały.
FC Groningen przysłało w liście list z podziękowaniami oraz 4 fotki drużyny.
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk :-)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 28 paź 2005, 18:23

No, wreszcie coś przyszło. Dzisiaj dostałem 2 paczki. Jedna od rep. Czech, w której było : duuuży plakat drużyny U-21, informator o drużynie U-21, informator o normalnej drużynie narodowej, zdjęcie dorosłej rep., 5 kartek (Kollera, Nedveda, Smicera, Gedeona i Jiranka) z podpisami oraz 6 małych kartek niektórych młodych piłkarzy.
Drugą paczke otrzymałem od Feyenoordu Rotterdam, w której były : kartka z piłkarzami na rok 2005/2006, oraz kartka z Ebim Smolarkiem wraz z podpisem.
Do tej drużyny i federacji pisałem tradycyjny list. Wszystko trwało ok. miesiąc.
pozdrawiam :D

karolix_FCI
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 28 paź 2005, 18:27

Dzisiaj powysylalem e-miale do druzyn NHL, NBA, NFL . Mogl by mi ktos podac wzor listu po polsku lub numer strony z forum?

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 28 paź 2005, 19:54

Wczoraj wysylalem maile do wszystkich klubow z Holandii, Szkocji i Wloch. AZ Alkmaar, Hearts, Feyenoord i Vitesse odpisaly ze nie wysylaja pamiatek a Fiorentina wyslala na maila zdjecie calej druzyny z autografami. Tylko drukarki brak :?

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 28 paź 2005, 20:06

Do Totenhamu i Middlesbrough polecam. Oni zawsze wysyłają. Do repr. Czech jak napisze się e-mail między 6 a 10 dniem miesiąca to również wysyłają priorytetem.

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 11:08

Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4 :D ), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą :D. W końcu polski klub odezwał się :-)

Dziś natomiast aż 3 paczki listonosz dostarczył od: Jastrzębskiego Węgla, FC Groningen oraz reprezentacji Holandii.

Jastrzębski przysłał mi (listem poleconym): 3 fotki Jastrzębie mistrz Polski 2004, gazetkę o Lidze Mistrzów, w której grał w ubiegłym sezonie (zdjęcia klubów, z którymi grało Jastrzębie w grupie, informacje dot. tych klubów), bilet z meczu Jastrzębski-Noliko Maaseik z Ligi Mistrzów (9.2.2005), oraz informator o Pucharze CEV (2002 rok) z 4 kartami drużyn (w tym Jastrzębie), które tam grały.
Reprezentacja Holandii natomiast dostarczyła mi (priorytetem): długopis, zdjęcie kadry, fotkę Van Bastena z opisem jego kariery, karteczkę z podziękowaniami oraz proporczyk :-)
Możesz podać maila do Jastrzębski Węgiel bo nie moge znależć?

karolix_FCI
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 29 paź 2005, 12:25

Amikowiec pisze:
Franek__ pisze:Witam, witam. Wczoraj przesyłkę dostałem od Polonii Warszawa (sekcja koszykówki). Wysłali mi 2 bilety, duży kalendarz na 2005 rok (większy format od A4 :D ), program meczowy Polonia - Kotwica (październik 2005), informator klubowy oraz tych samych rozmiarów co kalendarz plakat informujący o spotkaniu z Kotwicą :D. W końcu polski klub odezwał się :-)

A ciężko wpisać ci w google Jastrzębski Węgiel :?: :?: j.augustyniak@ksjastrzebskiwegiel.pl - ja wysyłałem pod ten adres

Awatar użytkownika
madridista99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madridista99 » 29 paź 2005, 14:08

Dzisiaj dostałem list z dużym zdjęciem Tottenhamu i autografami , e-maila wysłałem 10 dni temu

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 29 paź 2005, 15:44

karolix_FCI pisze:
Amikowiec pisze:

A ciężko wpisać ci w google Jastrzębski Węgiel :?: :?: j.augustyniak@ksjastrzebskiwegiel.pl - ja wysyłałem pod ten adres
najpierw wszedłem na www.pls.pl, tam był link do strony Jastrzębskiego Węgla, wszedłem do działu Kontakt i wyświetlił się mi adres ksborynia@ksborynia.pl i na ten wysyłałem :-)

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 29 paź 2005, 16:41

ja wyslalem dzisiaj z 20 e-mail`ów i bede czekal czy mi cos przysla... :P Narazie dostalem 2 odpowiedzi- od Arsenalu i Liverpoolu. Napisali to co wszystkim 8) Jak znacie jakies ciekawe strony z adresami klubow to napiszcie.

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 20:47

Podajcie jakieś adresy stron kolekcjonerskich pliz :!: Ja znam tylko www.pamitki.za.pl

karolix_FCI
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolix_FCI » 29 paź 2005, 21:01

www.uefa.com na dole szukacie "Football Europe" i wybieracie kraj

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 29 paź 2005, 21:23

karolix_FCI pisze:www.uefa.com na dole szukacie "Football Europe" i wybieracie kraj
mi nie chodz i baze klubów ale o strone tak żeby były porady, wzory listów itp.

heniooo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: heniooo » 30 paź 2005, 10:52

Podawajcie adresy domowe i maile pilkarzy!!Po napisaniu prywatnie wieksza szansa na otrzymanie pamiatek:)Jak sie boicie oblezenia pilkarza to dajcie na PW.

P.S.Ja w swojej kolekcji mam jak narazie 34 paczki :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”