R jak Rasiak

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 29 paź 2005, 14:06

cloner pisze:dla przypomnienia - on nie strzelil gola ze spalonego
widzialem gola Rasiaka - sedzia uznal ze pilka juz opuscila boisko
a to nie bylo o Rasiaku tylko o twoim sposobie rozumowania - bo jezeli sedzia nie uznal to nie bylo, tak samo jak pilkarz strzeli ze spalonego to dla ciebie tez jest to gol?? piszac koles nie chodzilo mi o Rasiaka
A gol Mendesa z przed roku w meczu MU to jak okreslisz (tez zdobyty prawidlowo, co do gola rasiaka to nie jestem pewien czy prawidlowo),
cloner pisze:nie mowisz tylko piszesz
no napisales tak :
Cytat:
co tutaj jest bardziej sci - fi przeprowadzka do 3 ligi czy gol Rasiaka lub chociazby sama gra

to Ci odpowiedzialem - ze bardziej sci-fi jest przeprowadzka, bo w lidze juz gral
i znowu uczepiles sie szczegolow - mowie, w lidze nie gra tylko gral!!! a to wielka roznica!!! kiedy ostatnio zagral a kiedy dopiero zagra natepne spotkanie, jak dla mnie to juz w Spurs do zimy nie zagra - czyli moze juz nie zagrac wogole
A wtedy gdy gral(choc to bylo pare minut) nie bylo poglosek o jego przejsciu w zimie a teraz nie gra i dla mnie bardziej prawd. jest to ze bedzie smigac w 3 lidze
cloner pisze:po 1. - naucz sie czytac ze zrozumieniem
cloner pisze:dziwne, bo wczesniej byl awizowany do skladu na mecz, a teraz go nie widze
chyba ktos inny ma problemy z czytaniem, nie byl awizowany do skladu!!! tylko do kadry na mecz
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, 14:21 przez czeher, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Polska”