to jest przydommek Evertonu - Toffes (chyba tak to sie pisze)!!! a nie Totenham - potocznie koguty lub Spurs!!!Dombroś pisze:remis dla The Tofies to dobry rezultat

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 paź 2005, 18:27
to jest przydommek Evertonu - Toffes (chyba tak to sie pisze)!!! a nie Totenham - potocznie koguty lub Spurs!!!Dombroś pisze:remis dla The Tofies to dobry rezultat
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 22 paź 2005, 18:29
Przynajmniej mamy polaka w DOBRYM KLUBIEDombroś pisze:Ale i tak dręczy mnie jedno pytanie....Po co im był (i jest) potrzebny w szeregach ten nasz Rasiak . Jak nawet na ławce sie nie mieści..
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 paź 2005, 18:33
DeViL DaM pisze:Dombroś pisze:Ale i tak dręczy mnie jedno pytanie....Po co im był (i jest) potrzebny w szeregach ten nasz Rasiak . Jak nawet na ławce sie nie mieści..
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 paź 2005, 12:51
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 paź 2005, 13:02
Jeżeli dalej Janas będzie trenerem to się znajdzie. On widzi w nim super napastnika.marcin90 pisze:Jak Grzesiu będzie siedział na ławie to nawet w reprezentacji Polski na mistrzostwa się nie znajdzie.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 paź 2005, 16:37
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2005, 10:51
Ale wiesz Ania ostatnio też był w składzie na mecz. Ba nawet była na Old TraffordAnka pisze:W składzie na mecz znalazł się nareszcie Grzesiu Rasiak. Może strzeli pierwszego gola w barwach 'Spurs' akurat Arsenalowi?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 10:59
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2005, 12:22
Dombroś pisze:Piękny gol Jenasa zapewnił 1 punkt w konfrontacji z ManU
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 9:48
Całkowicie się zgadzam, King jest świetny. Szkoda tylko, że skutecznością przestał błyszcześć Defoe. Bardzo dobrze asystuje, ale bądź co bądź jest to napastnik. Jeżeli chodzi o Carricka, to według mnie lepiej sobie radził Lennon....*_For_zaza_Milan_* pisze:Świetnym mecz Kinga - Defoe i Carricka.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 9:54
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 10:34
Poprawię Cię: Z naszym Grzegorzem w kadrzekaczy pisze:Bardzo bym chcial żeby z naszym Gregorem w sladzie (niekoniecznie pierwszym) to sie stalo , jednak nie zabardzo w to wierze
I to najbardziej mnie cieszy - byliśmy bliscy pokonania Arsenalu, nie udał się... ale jest jeszcze runda wiosenna.kaczy pisze:Ale koguty ostatnio odbieraja punkty rywalą teoretycznie lepszym o siebie .
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 30 paź 2005, 11:17
Hawaii 96
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 paź 2005, 12:20
Przepraszam, że pozwolę sobie zapytać, ale bardzo zaintrygował mnie Twój post: z jakim to słabeuszem Tottenham przegrał w tym sezonie? Bo oprócz Chelsea i jakiegoś drugoligowca, z którym graliśmy w składzie B, Tottenham albo wygrywał, albo remisował.... więc?Hawaii 96 pisze:grają spoko z mocnymi rywalami ale z przeciętniakiem potrafią przegrać ale taka jest liga angielska
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 30 paź 2005, 23:22
astyczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio