Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 30 paź 2005, 11:19

Jestem bardzo rozgorycznony.Tak dotkliwe porazki nie zdarzaja sie czesto.Ale nastepny mecz nie musi byc tak beznadziejnym.W tamym roku tez były wpadki(2:0 z Norwich) a jednak zespol dalej wygrywal.
Poprostu ktos zle dobral taktyke, i ktos nie potrafi wybierac do meczu zawodnikow z odpowiednia forma.Winni sa zarowno SAF jak i Queiroz.
Tyle ze usuniecie SAFa wcale nie musialo by miec takiego dobrego skutku bo on odgrywa zarowno wazna role w druzynie jak i w całym klubie.
Mysle że ze zmianami i tak trzeba poczekac do stycznia i na pewno w pierwszym rzedzie wywalic Queiroz bo to on ustala taktyke i wybiera zawodnikow.Fergi jest pierwszym trenerem tylko na papierze.
Gra MU była fatalna, zarówno w defensywie co w ofensywie. Dziwi mnie to, że Ferguson nie usunie ze składu Ronaldo. Co z tego, że strzelił bramkę, jak grał fatalnie?
Fatalna postwa MU w defesnywie to wina Rio ktory gra fatalnie, musi zostac odsuniety od pierwszego składu na pare meczy, moze to cos poskutuje.

A fatalna gra w ataku to nie jest wina Ronadlo ktory i tak nie gral od poczatku, a jak juz zaczął grac dzis to grał naprawde niezle i strzelil ładna bramke.
Ja całą wine na grze w ofensywie zrzucam na beznadziejnych Fletchera i Scholesa.

Za to Smith jest na dzis dzien najlepszym z pomocnikow MU.

Nie ma co tragizowac, jeden mecz nie swiadczy o tym ze druzyna upada.Wczesniejszy mecz z Kogutami nie był najgorszy w wykonaniu MU co znaczy ze jednak potrafia jakos zagrac.

Ja im daje szasne na rehabilitacje w srode, jak nic sie nie zmieni to bede spokojnie czekal na pogrom 06.11.

Mysle ze ta druzyn ma odpowiedni potencjał by jeszcze troche powalczyc o wysokie cele, ale trzeba totalnie zmienic sposob gry i sposob wybierania zawdodnikow do meczu.

Wróć do „Anglia”