Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 30 paź 2005, 22:14

Brawo PZPN, brawo PZPN, brawo, brawo PZPN. :brawo:
Dzisiaj sędzia przerwał mecz. Jak wiadomo PZPN uruchomił akcję, w której ma walczyć ze wszystkimi rasistami, homofobami, wulgaryzmami, ufolami, terrorystami,pingwinami i huliganami. Ogólnie z kibicami, którzy ośmielili się oglądać mecz na żywo nie przed telewizorem. W związku tym, kiedy treści urągające zasadom opracowanym przez specjalistów pojawią się na transparencie/ fladze, sędzia ma obowiązek przerwać mecz i wznowić go dopiero wtedy gdy transparent/flaga zostanie zdjęta. Dzisiaj odnieśli kolejne zwycięstwo. Transparent obrażający uczucia religijne większości Polaków został zdjęty, a mecz mógł toczyć się w przyjaznej atmosferze, bez nienawistnych akcentów.

A trasparent znalazłem, wyglądał tak:
Obrazek
Jestem ciekaw, kiedy przyjdzie pora na prawdziwy hardkor- krzyż celtycki :lol:. Chyba nas z ligi za to wyrzucą...
Krązą słuchy, że PZPN planuje kolejne działania wymierzone w huliganów. Po okrzykach "jebać PZPN" zostanie przyznany walkower dla gości i kara dla klubu.

Swoją drogą ostatnio PZPN ujawnił najbardziej bezpieczne i niebezpieczne stadiony w Polsce. Wygrała Pogoń Szczecin, ale Wisła dzielnie próbowała gonić. Brakło tylko 4 incydentów, których Pogoń miała aż 58. Pod uwagę brano takie zagrozenia dla postronnych widzów jak: "sędzia weź sznur", "jebać sędziego", "sędzia huj". Ofiar śmiertelnych na szczęście brak. Najbardziej niebezpiecznym stadionem drugiej ligi została estadio la Korona Kielce, po czym wręczono im nagrodę Fair Play za najbardziej bezpieczny stadion w Polsce.

Ludzie, leczcie się.

Poza tym pozdrowienia dla Legii, która już dostaje świra i swoich bije ( na pewno to pomoze). Mimo to moim zdaniem słusznie został wywieszony, pomimo pewnych hmmm 'zwyrodnień', które narastają wokół sprawy.
Obrazek

Co do meczu tradycyjnie już nie chce mi się pisać za wiele, ale jedno mnie zadziwa. Są ludzie, którym bardziej zależy na gorszych występach mistrza równie bardzo co na dobrych swojej drużyny. Przykładem jest Futbolowa, która często odwiedza ten temat, by napisać, jaka szkoda, że przeciwnicy nie wykorzystali sytuacji :lol:. Trochę mnie to śmieszy, szczególnie, że chyba nie napisała ani słowa w popularnym temacie "Cracovia Kraków", tylko 'tak przy okazji' :P. Jest jeszcze cloner, któy bawi się w proroka, twierdzi, nie podając żadnego uzasadnienia, że Wisła zdobędzie dwa punkty w dwóch meczach (została jeszcze Cracovia i mu się sprawdzi pewnie), a już dzisiaj triumfuje jakby wygrał w totka :lol:. Rzecz w tym, że mozesz przewidywać co chcesz, nie bronię, tylko zakwestionowałem wcześniej sposób twojego typowania, w którym nie ujawiasz żadnych powodów dla których taki wynik przwidujesz, ale jesteś tak pewien jak Tusk prezydentury...

Aha, mam nadzieję, że nawet Cupiał zauważył po tym i wcześniejszych meczach, że klasowy napastnik jest po prostu konieczny. Najlepiej jakby to był właśnie Kumbarov, ale gruncie rzeczy chodzi o to, ze trzeba ta pozycje wzmocnić za godziwe pieniądze, inaczej obudzimy się pod koniec sezonu z ręką w nocniku, bez majstra, niezdolni pograć nawet w PUEFA. A w dzisiejszych czasach to wizja dość apokaliptyczna ;). Spotkanie było stosunkowo przyjemne, duza przewaga, była poprzeczka, słupek; krótko mówiąc mecz do wygrania, brakło szczęścia, ale zawsze ciężko grało się z Kuchenkami. Rok temu Kłos w końcówce zapewnił zwycięstwo, z tego co pamiętam... Więc jednego pożeracza punktów mamy już za sobą, przed nami wyjazd do Zabrza, gdzie supernova już się wypaliła ;) i może Wiślacy zaczną wierzyć w siebie, bo to jedyne co mogą sami obecnie... Poza tym znowu zaczynany z mocnego uderzenia, by się wypalić po pół godziny. Coś z psychiką albo kondycją jest nie tak :/.

Wróć do „Polska”