Może Chelsea ma już mistrza (teoretycznie), ale nadal jest zaciekła walka o miejsca gwarantujące start w europejskich pucharach.Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:tak napewno nie tak nudna jak Premiership gdzie Chelasea ma juz tytuł zapewnionyManumef pisze:uważam Serie A za ligę nieciekawą, nudną
Liczby liczbami, ale nadal nie przekonaliście mnie do Serie A. Jestem uparty u nie obejrzę meczu ligi włoskiej (nie będę już się wygłupiał i pisał o domniemanych aferach korupcyjnych, bo to nie ma sensu)ŻUH pisze: Serie A po 10 kolejkach:
bramki
Suma: 268
Średnia na mecz: 2.68
PrimeraDivision po 10 kolejce
Suma: 246
Średnia na mecz: 2.46
Premiership po 10 kolejkach (kilka druzyn rozegrało 11 spotkan a jeden 9)
Suma: 236
Średnia na mecz: 2.25
Widac jak na dłoni ze w Serie A nie padaja bramki a najczesciej mecze koncza sie wynikiem 0-0 badz 0-1
Your choice!cloner pisze:ja uwazam lige angielska za nudna
Nie sądze. Niegdyś piłkarze Manchesteru grali świetnie z klepki, wymieniali piłki między sobą na małej poierzchni boiska. Następnie prostopadła pika dochodziła do napastnika, a ten strzelł bramkę. Tak jest i teraz (choć rzadko). Z polską ligą nie ma porównaniacloner pisze:jest to styl bardzo podobny do polskiej ligi - podaj wysoka pilke, moze akurat wpadnie w pole karne, moze ktos tam bedzie
Cóż, Ferguson ma spore zaufanie niestety...cloner pisze:a manager nadal spi spokojnie