Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 21 lis 2019, 15:52

sickstick pisze:
21 lis 2019, 14:11
[mention]ddemon[/mention] jak się zapatrujesz na ploteczki mówiące że Górnik prowadzi rozmowy z Podolskim? Lukas jeszcze za młodu zapowiedział że chciałby zagrać w Górniku, więc chyba przyszedł na to najwyższy czasz. Ponoć Poldi chce otworzyć na Śląsku sieć kebabów.
Z tego co czytam rozmowy są BARDZO zaawansowane :shock: Co prawda nie widziałem Podolskiego w akcji od dawna,ale nie mam wątpliwości,że da on drużynie,jak i całej ekstraklasie jakość z prostego powodu - poziom słaby,a trudno nie wzmocnić Górnika,który zamiast iść do przodu,gdy zanotował awans do europejskich pucharów,z roku na rok pikuje pozycjami w doł tabeli...
Na temat jego biznesów się nie wypowiem,nie moja kuchnia i mój pieniądz :P ale myślę że ten ruch jest jak najbardziej wskazany typu "jak nie teraz to kiedy" - Hiszpanowi Angulo kontrakt się kończy w czerwcu,a rozmowy o jego przedłużeniu utknęły w miejscu...
Mam nadzieję,że przyjdzie,ale też że zarząd nie zamknie kadry tym jednym nazwiskiem,bo zespół wyraźnie potrzebuje skrzydłowych i oby też Brosz stawiał znów na Polaków,z czego klub słynął(wywalić Chudego,Bainović) i nie patrzył też na CV w jakich klubach grali - Manneh(Barca),Matuszek(Real) :bicz:

Wróć do „Polska”