2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - 19B10 - chociaż mam wątpliwości co do daty rejestracji - to każdy fan polskiej piłki zasługuje na wyróżnienie
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - boticelli - wszechstronna wiedza, nawet filmiki z bananowych republik wrzuca.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - czasami mam Was dość w internecie, a tu jeszcze w życiu się męczyć?
6. Największy dowcipniś - Diamen23, z wszystkich śmieszków tego forum on jest najmniej na siłę.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- kaczy
8. Największy dziwak - Salas11, już pal licho te jego dyrdymały o Juventusie, bo sam Inter hejtuje równie mocno, ale już za nostalgię do lat 80-90 przewijającą się w jego postach to czasami nie mogę zdzierżyć takiego biadolenia jak to kiedyś wszystko było jedyne i prawilne chociaż tak naprawdę było takie samo.
9. Najlepszy mod - maciek, ale w tym roku głównie za 88 w nicku.
10. Najlepszy avatar - fajny był typ od Pogby, ale od jakiegoś czasu znikł. Z tych aktualnych to przyznam szczerze nie skupiam się w ogóle na avkach. Może łysy Messi WBK.
11. Wydarzenie roku na forum - BOOM! kmwtw
12. Kto poczynił największy postęp - League przerzucił się z pisma obrazkowego na proste zdania.
13. Najbardziej pomocny użytkownik - czubatka, tu nawet nie wymaga komentarza.
14. Najfajniejszy użytkownik - Magnum , bo nie dyskryminuje Ukraińców.