Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post autor: Delpiero14 » 20 gru 2019, 16:30

Delpiero14 pisze:
14 gru 2019, 18:03
siemanko technologiczne fricki

Otóż mam mały problem z telefonem, a konkretniej z ładowaniem. Gdy próbuje podładować telefon i podpinam ładowarkę to nie ładuje od razu tylko muszę odpowiednio popracować żeby złapało styk i zaczęło ładować. Jednak wystarczy mały ruch i od razu przestaje. Muszę podkładać pod kabel temperówka i położyć kompletnie nieruchomo telefon na blacie i dopiero wtedy ładuje tak jak należy. Rozumiem, że mam uszkodzone gniazdo i trzeba je wymienić? Czytałem ze koszt takiej naprawy to około 150 zł. Wymieniał ktoś już może gniazdo w swoim telefonie?
Dobra, oficjalnie jestem debilem xD

Już ogarnięte, problem był
Spoiler:
Spoiler:
Dobrze, że nie poszedłem do tego całego ispotu co miałem w planach bo tylko bym z siebie debila zrobił mówiąc, że chyba port uszkodzony i chyba trzeba wymienić. Wystarczyło poczyścić nieco wykałaczka w jedna i druga stronę i telefon ładuje teraz jak nowy.

Btw to, że ja nie wpadłem na taki banał jak zabrudzony port ładowania to mnie nie dziwi ale sickstick i piotrcies? Myślałem, że wy się znacie na telefonach xD

Dzięki za dobre chęci chłopaki ale chyba odpuszczę sobie wasze rady w zakresie serwisu telefonów w najbliższym czasie :D

Wróć do „Hyde Park”