hehe - musisz zwrócić honorNiggaz pisze:Frank Rijkaard [*]
Cieszy i to cholernie!Toudinho pisze:ale wynik z pewnoscia cieszy, to juz 2x z rzedu 5:0
Masz rację! Ronaldinho powinien zejść wcześniej, ale o Eto`o nie mam żadnych pretensji do Mistera, Eto`o miał coś do udowodnienia i udowodnił że jest w kapitalnej formie!Niggaz pisze:Dziwi mnie Rijkaard który nie daje odpocząć kluczowym zawodnikom. Eto'o i Ronaldinho powinni wcześniej opuścić boisko
A co do meczu:
Nie no brak mi słów... piękna gra całej drużyny i jak najbardziej zasłużone zwycięstwo w pięknym stylu!
Blaugrana zdominowała całkiem pole gry nie pozostawiając rywalom wiele miejsca na przeprowadzenie jakichkolwiek ataków, mecz był całkowicie jednostronny, cały czas atakowaliśmy i opłaciło się to, prawdziwy pogrom 5:0 ale mogło być więcej...
no cóz trzeba powiedzieć że najjaśniejszą postacią tego meczu był Leo Messi, co ten chłopak wyprawiał... szczególnie zapamiętałem jedną sytuację kiedy to Messi zwiódł bodajże 4 zawodników rywali potem obrońca odebrał mu piłkę ale ten walczył jak lew, wrócił za obrońcą, wyłuskał piłke i przepięknie uderzył na bramke wprawiając w osłupienie publiczność, to było piękne!
Kolejną postacią ktora się wyróżniała był nie kto inny jak Eto`o - grał dzisiaj fantastycznie i strzelając 3 bramki udowodnił że jest w wyokiej formie. Ronaldinho nie zachwycał w tym meczu, ale przeprowadził naprawde kilka znakomitych akcji, a szczególnie pięknie podał do Eto`o czym zapewnił sobie asystę. W\g mnie na pochwałę zasługuje także Iniesta, który podobnie jak Ronni miał kilka znakomitych podań, kolejnym piłkarzem którego trzeba pochwalić ze bramkę jest MvB - 'wpakował' futbolówkę do siatki jakby był 'rasowym' snajperem.
Barcelona w tym meczu była o klase lepsza, naprawde ostatnie mecze Blaugrany napawają mnie ogromnym optymizmem, na samym początku sezonu mogliśmy spekulować o 'jakimś' małym kryzysie Barcy a teraz - szczytowa forma, myśle że pozostanie tak do końca sezonu a teraz poczekajmy na GD, o zwycięstwie Barcy jestem już przekonany
Visca el Barca!
Pozdrawiam.