Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 8458

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 16:31

czubatka pisze:
29 sty 2020, 16:29
Mogła nie załapać tego zartu, kiedy nazwałeś mnie "fuckin cocksucker".
Ewentualnie, podobnie jak i Ty, nie zauważyła, że było to wczoraj.

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1767
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 29 sty 2020, 16:40

Ale Ilka widziała je dopiero dziś. Czego nie rozumiesz?
Spoiler:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 16:41

czubatka pisze:
29 sty 2020, 16:40
Ale Ilka widziała je dopiero dziś.
Ale ty już wczoraj. Czego nie rozumiesz?

I faktycznie, z ptakami nie gadam juz.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5303
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 sty 2020, 17:15

cloner, piszesz naprawdę jakbyś miał racę w dupie. Coraz częściej jakikolwiek żart o Tobie czy głupi tekst i od razu odbijasz pałeczkę. Ale w taki sposób, że albo nie żartujesz albo żartujesz w taki sposób, że zdecydowana większość forum uważa to za spinę.

Można na śmieszny tekst odpowiedź śmiesznie. Bez spiny, bez ataku, po prostu śmiesznie, z dystansem. W Twoich postach tego dystansu po prostu nie widać, co Ci napisało parę osób.

a że lubisz się czepiać słówek
Ilka pisze:
29 sty 2020, 15:53
A Cloner jak to Cloner. Najpierw pocisnie wszystkim, a na koniec stwierdzi, że to wszyscy są spieci, a on jeden wyluzowany i znający się na zartach, nic nowego.
cloner pisze:
29 sty 2020, 15:57
gdzieś Ty Ilka dziś tam jakieś pociski widziała?
Czy Ilka napisała, że dziś? Nie, napisała "najpierw", więc nie określiła "czasu" do którego znowu się przyczepiłeś.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 17:16

DDK pisze:
29 sty 2020, 17:15
Czy Ilka napisała, że dziś? Nie, napisała "najpierw", więc nie określiła "czasu" do którego znowu się przyczepiłeś.
To czubatka się dopierdolił, jakby miał racę w dupie. Nie wiem co on taki spięty. Wyraźnie napisałem "dziś", a on wkleja wczorajszy cytat.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 sty 2020, 17:18

Ale to akurat prawda, ten żart o ganianiu klientów z maczetami napisałeś, jakbyś naprawdę chciał komuś dopiec, a nie rzucić żarcikiem.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 17:20

piotrcies pisze:
29 sty 2020, 17:18
Ale to akurat prawda, ten żart o ganianiu klientów z maczetami napisałeś, jakbyś naprawdę chciał komuś dopiec, a nie rzucić żarcikiem.
No widzisz jak to jest. Ja nie mogę pożartować do Krakusa o maczetach. Ale do mnie możecie żartować o racach.
Niezła hipokryzja.

Tomusmc pisze:
28 sty 2020, 15:59
W Gdańsku od 31 stycznia do 6 lutego nie ma w ogóle repertuaru w żadnym kinie. W aktualnościach nic nie jest napisane, wiecie o co chodzi? Domyślam się, że nie może to być przypadek :roll:
cloner pisze:
28 sty 2020, 16:01
Pewnie jutro podadzą cały grafik.
I jak tam ziomuś, masz juz grafik na te dni? Sprawdziły się moje przewidywania?

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5303
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 sty 2020, 17:40

cloner pisze:
29 sty 2020, 17:16
To czubatka się dopierdolił, jakby miał racę w dupie. Nie wiem co on taki spięty. Wyraźnie napisałem "dziś", a on wkleja wczorajszy cytat.
No właśnie czubatka nie się "dopierdolił" tylko też rzucił zwykłym żartem, który Cię nie atakował. To Ty się "dopierdalasz", przynajmniej większość ma takie wrażenie.

I napisałeś "dziś" w odpowiedzi na post Ilki, który nie miał nic wspólnego z tym słowem. Może dlatego czubatka wrzucił wczorajszy tekst?
cloner pisze:
29 sty 2020, 17:20
No widzisz jak to jest. Ja nie mogę pożartować do Krakusa o maczetach. Ale do mnie możecie żartować o racach.
Niezła hipokryzja.
To nie chodzi o to, czy można pożartować tylko na jakim poziomie się to robi. Twoje odzywki są najbardziej zaczepne wśród wszystkich w tym temacie.

Z mojej strony koniec, szkoda mi czasu na taką dyskusję. Lecę kupić stół i krzesła.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 17:52

DDK pisze:
29 sty 2020, 17:40
No właśnie czubatka nie się "dopierdolił" tylko też rzucił zwykłym żartem, który Cię nie atakował. To Ty się "dopierdalasz", przynajmniej większość ma takie wrażenie.

I napisałeś "dziś" w odpowiedzi na post Ilki, który nie miał nic wspólnego z tym słowem. Może dlatego czubatka wrzucił wczorajszy tekst?
Ilka napisała, że cloner WSZYSTKIM ciśnie, więc chciałem wiedzieć, w którym miejscu te pociski do wszystkich? Bo jedyny tekst był do czubatki wczoraj wieczorem. Dyskusja w ogromnej większości postów toczyła się DZISIAJ, dlatego logiczne, że oczekiwałem wskazań na dzisiejsze pociski. A dostałem na wczorajszy.

Dziś pełen luzik, siedzę sobie w pracy i odpisuje na wasze posty. :smoke:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 sty 2020, 18:03

cloner pisze:
29 sty 2020, 17:20
jak tam ziomuś, masz juz grafik na te dni? Sprawdziły się moje przewidywania?
W sumie dobrze, że przypomniałeś :) właśnie sprawdziłem i faktycznie pojawił się repertuar na kolejne dni. Wcześniej mnie dziwiło, że na piątek nie było, a dzień zalicza się jeszcze do stycznia. Najwyraźniej wcześniej sprawdzałem w danym miesiącu, a nie na przyszły bo pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją. Tak czy inaczej dźwiękówka :beer:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6332
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 sty 2020, 18:08

Nie powinno się używać takich określeń jak WSZYSTKIM, KAŻDY, ZAWSZE, NIGDY ponieważ to uogólnienia i zawsze znajdzie się wyjątek. Z drugiej jednak strony uważam że osoby lotne intelektualnie widząc takie słowa od razu zakładają, że są one uogólnieniem, i w oparciu o tę tezę prowadzą zrozumiałą i jasną dyskusję, bez czepiania się słówek i wyciągania drugich den.

Cała dyskusja zaczęła się od tego że cloner przyznał się, że podobnie jak futbolowa po powrocie do domu zdejmuje stanik, zaś gości stara się nie przyjmować w legginsach. Jako tolerancyjna forumowa brać kulturalnie podjęliśmy temat, cloner jednak poczuł się atakowany co źle świadczy o jego akceptacji względem samego siebie - naprawdę to żaden wstyd co nosisz w domu, Boro chwalił się że chodzi z brudnych majtach i gołym bebechem, więc obcisłe legginsy z pushapem na pośladki i wyjściowy stanik to wręcz powód do dumy, w dzisiejszych czasach. Następnie będąc wyrozumiałą i pełną zrozumienia grupą próbowaliśmy obrócić wszystko w żart, tak by pomóc internetowemu przyjacielowi w akceptacji samego siebie, ten jednak odpowiedział nam bezwarunkowym awersem, objawiającym się pluciem jadem na prawo i lewo. Oberwało się nawet ducha winnemu czubatce, który równolegle rozwiązywał problem nielegalnego serwera, na jakim stoi forum. Dalej to rozwijanie papieru toaletowego aż po samą rolkę.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 18:10

Większej bzdury jeszcze dziś nie przeczytałem, brawo sick :haha:

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1767
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 29 sty 2020, 18:22

Heh, @sickstick - mogłeś to jeszcze lepiej rozegrać, pisząc:

Nigdy nie powinno się używać takich określeń jak WSZYSTKIM, KAŻDY, ZAWSZE, NIGDY ponieważ to uogólnienia i zawsze znajdzie się wyjątek. Z drugiej jednak strony uważam że każda osoba lotna intelektualnie widząc takie słowa od razu zakłada, że zawsze są one uogólnieniem, i w oparciu o tę tezę prowadzą zrozumiałą i jasną dyskusję, nigdy nie czepiając się słówek i bez wyciągania drugich den.

Ale i tak :rydzyk:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2020, 18:28

viewtopic.php?p=1389729#p1389729 - wczoraj wyraźnie napisałem w czym na co dzien chodzę w mieszkaniu, że też wam się tak nudzi i nadal ciągniecie temat o jakichś legginsach. A i można przyjąć że gości w domu nie przyjmuję, więc i w legginsach nie chodzę :mrgreen: Teoria upadła.

I ciesze się, że doszliście do wniosku że Ilona niepotrzebnie uogólniła. Wiele razy mnie wytykano, że tak pisałem i zawsze stałem wtedy na przegranej pozycji, tym razem jest odwrotnie.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 sty 2020, 20:59

Dygacie się trochę tego koronawirusa? Ostatnio sporo informacji, że dotarł już do Polski, póki co niepotwierdzone, ale cholera wie :think:

Tyle tego ostatnio z Chin przyjeżdża - czy to ludzi, czy towarów, że kurde.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”