Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 06 lis 2005, 15:51

Agnieszka pisze:Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kim jest Moratti dla Interu. Przecież jego odejście z klubu plus ponad stu milionowy dług klubu to byłby gwóźdź do trumny. Chyba, że myślisz, że znajdzie się kolejny hojny wujek, który uratuje klub przed bankructwem. :roll:

Moim zdaniem Moratti powinien zatrudnić klubie takiego kogoś jak Moggi w Juve który będzie decydował wraz z trenerem o transferach bo sam Massimo ma za gorącą głowę to takich spraw.

Według mnie Mamcini powinien na razie zostać ale nie wiem ile jeszcze Moratti wytrzyma tak słabe wyniki.
Agnieszka pisze:Nie można stworzyć solidnej drużyny, kiedy co sezon wymienia się pół składu.
Przed tym sezonem nie wymienialiśmy połowy składu. Praktycznie w pierwszej jedenastce regularnie grywają tylko Figo i Samuel (bramkarza nie liczę bo on raczej nie ma tak dużego wpływu na grę drużyny) a wyniki gra jest dużo gorsza niż w drugiej połowie. Więc co jest powodem słabej postawy drużyny która miała bardzo dobrą końcówkę poprzedniego sezonu a w czasie letniego marcato została jeszcze wzmocniona ?
Agnieszka pisze:Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach
Wtedy raczej nikt nie wiedział jak drużyna będzie grała za rok czy dwa. Mancini odkąd pracuje w Interze to jego wyniki przypominają sinusoidę – na początku słaba gra i rekord remisów, potem bardzo dobra postawa Interu w Serie A i w PW co zaowocowało wygraniem tego drugiego oraz zwycięstwem w SPW. Teraz znowu przeciętna gra, wiele porażek (więcej niż w całym poprzednim sezonie) i ostatnio dwa remisy. Zobaczymy może będzie tak jak w ostatnim sezonie i drużyna się w końcu przebudzi i zacznie seryjne wygrywać mecze. :)
coco pisze:Cuper posiada niesamowita wiedze taktyczna której Manciniemu brakuje i przedewszystkim nie stawia na swoich kolegów czy ulubienców przykład Ronaldo kazdy wie co sie działo miedzy Cuperem a Ronim
Daj już spokój z tym Cuperem bo za jego kadencji graliśmy taką padaczkę, że żal było patrzyć
coco pisze:Cupera bo Mallorca ostatnio słabo stoi i jego dymisja zdaje sie byc wielce prawdopodobna
No proszę taki wspaniały taktyk a Mallorca słabo stoi :o

A Hitzfeld razem z Ballackiem pójdzie do ManU 8)

Wróć do „Włochy”