Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kim jest Moratti dla Interu. Przecież jego odejście z klubu plus ponad stu milionowy dług klubu to byłby gwóźdź do trumny. Chyba, że myślisz, że znajdzie się kolejny hojny wujek, który uratuje klub przed bankructwem.Agnieszka pisze:Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.
Moim zdaniem Moratti powinien zatrudnić klubie takiego kogoś jak Moggi w Juve który będzie decydował wraz z trenerem o transferach bo sam Massimo ma za gorącą głowę to takich spraw.
Według mnie Mamcini powinien na razie zostać ale nie wiem ile jeszcze Moratti wytrzyma tak słabe wyniki.
Przed tym sezonem nie wymienialiśmy połowy składu. Praktycznie w pierwszej jedenastce regularnie grywają tylko Figo i Samuel (bramkarza nie liczę bo on raczej nie ma tak dużego wpływu na grę drużyny) a wyniki gra jest dużo gorsza niż w drugiej połowie. Więc co jest powodem słabej postawy drużyny która miała bardzo dobrą końcówkę poprzedniego sezonu a w czasie letniego marcato została jeszcze wzmocniona ?Agnieszka pisze:Nie można stworzyć solidnej drużyny, kiedy co sezon wymienia się pół składu.
Wtedy raczej nikt nie wiedział jak drużyna będzie grała za rok czy dwa. Mancini odkąd pracuje w Interze to jego wyniki przypominają sinusoidę – na początku słaba gra i rekord remisów, potem bardzo dobra postawa Interu w Serie A i w PW co zaowocowało wygraniem tego drugiego oraz zwycięstwem w SPW. Teraz znowu przeciętna gra, wiele porażek (więcej niż w całym poprzednim sezonie) i ostatnio dwa remisy. Zobaczymy może będzie tak jak w ostatnim sezonie i drużyna się w końcu przebudzi i zacznie seryjne wygrywać mecze.Agnieszka pisze:Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach
Daj już spokój z tym Cuperem bo za jego kadencji graliśmy taką padaczkę, że żal było patrzyćcoco pisze:Cuper posiada niesamowita wiedze taktyczna której Manciniemu brakuje i przedewszystkim nie stawia na swoich kolegów czy ulubienców przykład Ronaldo kazdy wie co sie działo miedzy Cuperem a Ronim
No proszę taki wspaniały taktyk a Mallorca słabo stoicoco pisze:Cupera bo Mallorca ostatnio słabo stoi i jego dymisja zdaje sie byc wielce prawdopodobna
A Hitzfeld razem z Ballackiem pójdzie do ManU