Zamknięte tematy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 25 wrz 2004, 16:01

Jak dla mnie jest to dobra wiadomość. Choć jestem kibicem Wisły, to nie odczuwam w stosunku do Legii żadnej wrogości czy coś w tym stylu. Bardzo dobrze, że miałby odejść Kubicki. Nie podoba mi się za bardzo to co ona tam robi. Jest tylu młodych, zdolnych chłopaków w tej drużynie jak choćby: Korzym, Smoliński, Rzeźniczak a oni grają zdecydowanie za mało! Wiem, że nie mają jeszcze zbyt dużo doświadczenia i boiskowego ogrania ale ja się pytam gdzie oni mają to wszystko zdobyć jak nie na boisku?! Skoro Legii nie szło na początku to trzeba było coś zmienić w składzie personalnym, a Kubicki cały czas stawiał na tych samych (nie mówie o kontuzjowanych) zamiast może spróbować wstawić jedengo młodszego, nieogranego niż jakiegoś staruszka ale w słabej formie. U nas to jest normalka. Trenerzy w Polsce boją się stawiać na młodzież, boją się o wynik, boją się zaryzykować. Na zachodzi piłkarze 20-letni to są już czasami liderzy swoich drużyn, a u nas to tacy siedzą na ławce, a i piłkarza 24-letniego uważa się za gracza perspekywicznego....Paranoja. Chovanec to utytulowany trener i na pewno dobry. Mam nadzieję, że zmieni trochę politykę warszawskiego klubu, będzie stawiał namłodzież i już niedługo będziemy oglądać dwa polskie kluby w fazie grupowej Ligi Mistrzów, czgo sobie i Wam życzę :D :wink: . Amen

Wróć do „Wracając Do Meritum”