Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 08 lis 2005, 13:32

Tak sobie spojrzałem na nasz kalendarz i doszedłem do wniosku, że jeżeli nie wygramy co najmniej dziesięciu z następnych dwunastu meczy to możemy zapomnieć o mistrzostwie. Spośród tych meczy na remisy możemy sobie pozwolić tylko w starciach z Milanem i/lub Palermo (myślę że przydałoby się zdobyć cztery punkty). Pozostali rywale to są przeciętne drużyny które trzeba będzie w komplecie ograć. Tak więc liczę że w tych dwunastu meczach Inter zdobędzie co najmniej 32 punkty. Biorąc po uwagę, że w tym czasie Milan i Juventus będą grali z silnymi zespołami liczę na to, że stracą kilka punktów. Może się jednak okazać, że mój optymistyczny plan się sprawdzi a jednak główni przeciwnicy będą grali na tyle dobrze, że nie uda się ich dogonić. Wtedy trzeba będzie dalej wygrywać ale już z trudniejszymi przeciwnikami więc może być ciężko. Tak czy inaczej w tej chwili wszystko jest w rękach i nogach zespołu. Już niedługo okaże się czy umieli wykorzystać sprzyjające warunki czy po raz enty dadzą ciała. :roll:

Moje typy (optymistyczne typy :D ) na następne 12 meczów:

:arrow: Inter Mediolan - Ac Parma(16) 1

:arrow: Messina(17) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Ascoli(14) 1

:arrow: Inter Mediolan - Ac Milan(2) 1x

:arrow: Reggina(15) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Empoli(8.) 1

:arrow: Siena(12) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Cagliari(19) 1

:arrow: Treviso(18.) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Palermo(9) 1x

:arrow: Lecce(20) - Inter Mediolan 2