Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 lis 2005, 17:56

cloner szczerze mowiac to bardzo dziwny gosc. chwilami madrze pisze a chwilami jest tak irytujacy i niezrozumialy w swoich pogladach, ze mam ochote udusic sie kablem od myszki :? broni swojego zdania jak lew, a ze czesto jest ono delikatnie mowiac dziwne to i posilkuje sie czesto argumentami z kosmosu. czesto odnosze wrazenie, ze gdyby powstal temat "Ziemia jest okragla" on by sie upieral i staral sie nam udowodnic, ze jednak jest plaska. ma wielu wrogow, ja do nich nie naleze, bo szanuje ludzi, ktorzy potrafia walczyc o swoje, ale jak juz powiedzialem, czasami wydaje mi sie ze cloner w swoich clonerowskich teoriach przewyzsza nawet moje spojrzenie na tolerancje. ma swoj styl pisania, ktory przypomina polaczenie "Pana Tadeusza" z blogiem szalonej 13stki. lansuje sie na kontrowersyjna postac i pewnie mu to wychodzi, chociaz czasami niebezpiecznie balansuje na granicy smiesznosci. jednak gdybym mial podzielic userow na pozytywnych i negatywnych, cloner bez watpienia znalazlby sie w tej pierwszej grupie.

Wróć do „Gry Forumowe”