Zablokowanie tego tematu będzie równo znaczne (mam nadzieje) z zablokowaniem 10 innych tematów mających na celu wyrażanie swoich opini na temat transferów jednego klubu lub piłkarza. A jest takich tematów naprawde kilka
To tyle sprostowanie
I to by w zasadzie było tyle. Ale trzeba zacząc temat. Zimowe okno transferowe może nie być tak ciekawe jak letnie, ba na pewnie nie będzie. Narazie spekulacje transferów Milan dotyczą wszczęgolność obrońców. Wysokiej klasy defensorów jak i młodych nie opierzonych obrońców. Ostatnio coraz głosniej o tym że jak Cicinho podpisze umowe z Real - Milan zarzuci sieci na 22 letniego Nelsona z Benficki. Nie umarł temat Chivu - rossonero [?] ostatnie Barzagli, Gallas czy też Ivan Helguera.
Pewnie jest ze Ancelottiego czeka trudne zadanie przebudowac ta drużyne od tyły. Po sezonie Billy zakończy kariere. Stam może wrócic do PSV (Alex?) Cafu po MŚ może podziekować za te wszystkie lata. Bym bardzie ja by wsniósł w góre puchar Mistrzów Świata jako kapitan Canarinhos. Ewentulanie podpisze roczna umowe i bedzie kims takim w klubie jak Serginho. Czyli zawsze gotowym by pokazać co potrafi. Paolo Maldini może podjąć decyzje że także końcy swa jakże piekna kariere. Simic na ryby i w zasadzie Ancelotti z Gallianim budują na nowo linie obrony opierając ja na Sandro Nescie i lewej flance Kakha Jankulovski. Także to nastepne okno będzie nie zwykle ciekawe pod względem wiekszych zakupów. Tym bardzie ze Stara Dame czeka podobne zadanie i bedzie mała rywaliacja o nie jednego gracz. (chyba?)
Ja jak zwykle zaczynając temat spróbóje cos nakreślić
Obrońcy - Helguera - 4
Pomoc - Ballack -3, Snejder - 4, Totti -1 (
NapadCassano - ...
Oczywiście lista gracz oparta jest na przypuszczenia prasy. Zawsze może na nia "wskoczyć jakiś Brazylijczyk" czy gracz którego transfer to jest tajemnica. W popszednim mercato prasa pisała o dwóch obrońcach i napastniku - przyszli dwaj pomocnicy i napastnik. W zimowym oknie gracza do napadu pewnie Milan nie pozyska. Tym bardzie że mamy ich czterech plus mega ofensywni pomocnicy. Wczoraj sie pojawiła informacja że El Nino nadal jest nr. 1 tylko gdy sie zdecyduje odejśc z Vincente Calderon. Ten sezon moze byc kluczony. Jak wiemy Hiszpanie w serie A to zazwyczaj zły pomysł zwłaszcza za takie pieniadze. Ale coraz wiecej czynników przemawia za tym że może już w nie długim czasie Silvio postawi na swoim.
W pomoc nie potrzebujemy aż takich zmian. Gdyż ta formacja jest mocna. Sądze że przyjdzie ktoś na prawa strone. Może własnie młody skrzydłowy Foggia
Obrona ? tu nie ma sensu pisać nazwisk bo nikt chyba nie trafi. Dużo będzie zależało od decyzji ws. transferów Romy, decyzji Jaapa o powrocie do ojczyzny, od tego czy pozwoli sobie w kasze dmuchac Mourinho
To tyle z mojej strony. Jak zawsze ten temat będzie służył to plotem spekulacji i wróżenie
Bardzo prosze o nie blokowanie tego tematu. Tym bardzie że są inne tego pokroju a wcześniejszy taki temat był "na poziomie" i co najważniejsze troche sie napisałem wiec chyba możecie odpuścic
Pozdro Tifosi - Forza Milan