po pierwsze - nie umiesz, nie ironizuj.romantyk pisze:jednak wole nie umiec ironizowac, niz nasladowac innych
Po drugie - istnieje subtelna roznica miedzy nasladowaniem a uczeniem sie od innych.
Nie.romantyk pisze:probujesz byc zabawny ?
Nie. Chodzilo mi o kompilacje pojedynkow.romantyk pisze:chyba chodzilo Ci o pojedynki kompilatorow
Nie.romantyk pisze:probujesz znowu byc ironiczny?
Nie znam tu nikogo, bo jak pewnie wiesz (albo i nie) przez forum, internet i takie dziwne rzeczy nie da sie czlowieka w ogole poznac. ale to ze nie znam tu nikogo, nie przeszkadza mi w prowadzeniu z innymi dyskusji. do tego nie musze znac Twoich zainteresowan, Twojego charakteru, tego jaki jestes na co dzien. wystarczy, ze widze co wypisujesz i w jakim stylu. dlaczego nie dyskutujesz z Mikusiem, Mathiaskiem czy innymi "wielkimi" forum? przeciez tez ich nie znasz.romantyk pisze:nie znasz mnie, wiec nie mozesz stwierdzic, czy da sie ze mna pogadac, czy tez nie
Daj mi bana, to sie nie bede wypowiadal. a jak nie kwalifikuje sie na bana, to zamilcz i nie mow mi o czym mam pisac a o czym nie, bo gwarantuje Ci, ze nie wezme sobie Twoich rad do serca.romantyk pisze:nie masz o mnie zadnego pojecia, wiec na moj temat sie nie wypowiadaj
Wow, niezłe, naprawde.romantyk pisze:nie, po kolorze czcionki
Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz.romantyk pisze: dlatego nie wiem dlaczego Twoj nick pochodzi z pewnej polskiej komedii ?
Nie bylo trudno.romantyk pisze:przejrzales mnie!
Syndrom niekochanego dziecka?romantyk pisze:standardowoBagg, Bagg, Bagg
Moderator...romantyk pisze:proponuje mu wlezc w dupe![]()
Przyznaje sie - Bagg to moje drugie konto. zbanuj mnie.romantyk pisze: Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
Napisalem tam "i kilku innych". lekki wysilek intelektualny Ci nie zaszkodzi. polecam.romantyk pisze:skad wiesz, ze mam na mysli Ciebie i innych wymienionych przez Ciebie userow?
Tak, jestem osmieszajacym sie na kazdym kroku, narcystycznym wielbicielem Bagga, majacym kompleks Romantyka, tegoz wspanialego usera i moderatora. Na dodatek lansuje sie na kazdym kroku na boga ironii. Watsonie, jestem pod wrazeniem.romantyk pisze:kolejny narcyz ?
To w takim ukladzie myli sie pol forum.romantyk pisze:zle odczytales moja filozofie