Gry...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Gry...

Post autor: wloski » 30 kwie 2020, 10:57

Bebej pisze:
30 kwie 2020, 10:08
Dzisiaj masz okazję wyrwać managera jakiego chcesz bo jest ruletka i za każdym razem jak wejdziesz to pokazują się inni.
Zaraz to zobaczę jak to ogarnać, bo mam home office i w tle sima puszczonego xD

Edit: wychodzi na to, że niestety są cały czas Ci sami..
Bebej pisze:
Matchday gram tylko od czwartków do niedzieli
A ja zależy np. jak są do wyrwania scouty, gdzie interesują mnie piłkarze, tj liga włoska, Juventus, to spoko, z Arsenalu chciałem Belleraina i Pepe (niestety jego nie mam) i z Bayernu tego wspominanego TAH, z Barcelony w sumie ogarnąłem sobie Neto jako byłego piłakrza Juve, ale ogólnie to liczyłem na Semedo... natomiast wpadł Bellerin to olałem tego drugiego.
Bebej pisze:
pada rozwalić
W ogóle to jest zajebiste, tak jak gadałem już, cisne typa, a ten mi jebie dwie brami z nieprzygotowanych pozycji i pozamiatane, gość overall z 200 większy ode mnie, cuda normalnie, ale ja tam wchodzę właśnie po tych scoutów, czasem nawet nie denerwuje się już.

W ogóle lubię co op, ale mnie w casul wkurwiało, że często jakieś turasy, zjeby ogólne są i wiesz jak już przegrywasz 1 bramką to już robią odpał, ale w jednym takim meczu, typka z polski poznałem, dałem do znajomych i gramy co op we dwóch, zajebista sprawa. Jak jest więcej graczy to mam wrażenie takiego młyna, że masakra.

Wróć do „Hyde Park”