PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

PES (temat luźny)

Post autor: wloski » 12 maja 2020, 8:07

Slim91 pisze:
12 maja 2020, 2:00
Macie jakiś złoty środek na gole z bezpośrednich rzutów wolnych. Ile takowych tracę to głowa mała.
Możesz bramkarzem manualnie przesuwać, ja tak robię że włączam na niego, przesuwam i jak widzę że gość biegnie do piłki to odpuszczam bramkarza i podskakuje murem.

To jest fajne w PES, że człowiek latami się uczy tej gry i dalej jest głupi, pierwszy raz też w tym roku widzę taki progres do przodu, dzięki Bebejowi bo rozmawiamy na forum o tym, poznałem też dużo osoba ostatnio z którym o grze rozmawiam..

W FIFA jest zbyt wiele schematów mam wrażenie że lata temu ją opuściłem ostatnio pograłem u kolegi i niewiele się zmieniło, w PES sezon w sezon coś się zmienia, czasem stare schematy trzeba wyrzucić bo już nie działają.
Slim91 pisze:
12 maja 2020, 2:00
Jakie to jest piękne jak gracz kończy kariere i po sezonie możemy mieć go od nowa. Zdecydowanie wole ten schemat niż ten z FIFY gdzie produkują newgenów ze zrypanymi twarzami oraz nazwiskami
To jest właśnie spoko, rok w to nie grałem, ale kojarzę ze chyba jak wejdziesz 1 sierpnia to wiele gwiazd jest wolnych na rynku to kilku możesz złapać do składu, do tego niektóre gwiazdy i tutaj w tamtym roku się zmieniło, jeżeli to były gwiazdy np Milanu gdy zaczynałeś grę to pojawią się w twoich młodzikach i możesz z nimi podpisać kontrakt. To jest fajne bo kiedyś grałem 15 sezon i ktoś schodził na emeryturę a w jego miejsce wpadała stara - nowa gwiazda.

Wróć do „Hyde Park”