PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

PES (temat luźny)

Post autor: Bebej » 12 maja 2020, 10:35

W matchday się dzieją cyrki czasem.
Od poniedziałku do środy grasz preset squads, czyli składami rzeczywistymi. Wchodzisz tam z menu głównego i efootball. Wybierasz drużynę i grasz nią cały czas. Nie dostaje się za to chyba GP. Tylko nagrody, scoutów i coinsy.
Od czwartku wchodzisz w matchday przez myclub, i jak ostatnio była liga angielska wybierałeś drużynę np, Liverpool to im więcej zawodników od nich dałeś do składu tym więcej pkt za mecz dostajesz. Można też wrzucać futerów i legendy bo dają dodatkowe procenty też.
Po zdobyciu 4000 czy 4500 pkt zebrałeś już wszystkie nagrody i coinsy więc możesz olać grę chyba że chcesz jeszcze gp zarobić bo swoimi składami się dostaje.
Jak grałem Liverpoolem to po 2 wygranych i 1 remisie miałem 4600 pkt i konczylem granie. Możesz jeszcze zobaczyć finał na koniec za który dostajesz dodatkowe gp. A jak gość co gra tą samą druzyną co ty wygra, to masz jeszcze więcej GP. Obejrzałem może 2x bo nie chce mi się siedzieć do 1 w nocy za 10000 GP.
Z innej beczki, gracie na stałym łączu, czy po wifi, bo ja na wifi, rzadko są lagi, ale parę razy zdarzyło mi się, że gość z którym grałem pisze mi po meczu, że u niego cięło. To wina jego neta czy może też być moja? Mam po światłowodzie, odbiór wysył i ping wysoki. Mogą tez zwalać na neta bo w dupę dostają bo takie ananasy też się zdarzają. W weekend podłączę po kablu i zobaczę czy będzie różnica.

Wróć do „Hyde Park”