Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Szell
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szell » 07 wrz 2005, 14:45

zawdi strasznie się cieszę, że na twojej planecie dziewczyny lecą na chwalenie się atrybutami, osiągnięciami czy cenzurką.
Niestety w Lublinie raczej nic ponad niedojrzałą nastolatkę albo blacharę takim sposobem nie wyrwiesz.

Normalna = stereotypowa = (zazw) kobieca

Swoją drogą po co siedzieć w bagnie skoro można taplać się w czystym jeziorku z jakąś cud-syrenką? :wink:

A z twojego wyśmiewania sobie nic nie robię, bo nie takich kozaków jak ty widywałem.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 wrz 2005, 15:01

napisz mi gdzie napisalem, ze "chwale sie atrybutami, osiagnieciami, cenzurka". gadasz od rzeczy i wciskasz coas czego nie napisalem. nie wyrywam takim sposobem,, mam inne, lepsze.
nie takich kozakow jak ja? a kto ci nawkrecal, ze kozak ze mnie? pewnie takich jak ja to wciagasz jak setke, szkoda, ze tylko przez net...

Awatar użytkownika
Szell
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szell » 07 wrz 2005, 15:16

zawdi pisze:napisz mi gdzie napisalem, ze "chwale sie atrybutami, osiagnieciami, cenzurka". gadasz od rzeczy i wciskasz coas czego nie napisalem. nie wyrywam takim sposobem,, mam inne, lepsze.
nie takich kozakow jak ja? a kto ci nawkrecal, ze kozak ze mnie? pewnie takich jak ja to wciagasz jak setke, szkoda, ze tylko przez net...
Nic ci nie wciskam, sam sobie to tak tłumaczysz. Wyśmiałeś mnie za radę (skromność), więc pewnie uważasz, że trzeba się przechwalać, żeby na ciebie dziewczyna poleciała (bo na to wychodzi). Miło mnie powitałeś więc sądzę, że jesteś takim forumowym kozakiem, który tutaj rządzi i może naśmiewać się z innych. Jak nie potrafisz sensownych argumentów wysuwać to co tu wogóle robisz? Troszkę zrozumienia by ci się przydało, nie jesteś najlepszy we wszystkim. A ostatnie zdanie prędzej się tyczy ciebie, bo ja nigdzie nie napisałem, że każdego kozaka rozwalam małym palcem. Zawsze jednak są tacy sami - swoje kompleksy leczą na forach.

Pozdrawiam i jak masz coś osobiście do mnie, albo chcesz się dowartościować wyśmiewając mnie to pisz na PM

PS jeszcze raz dzięki za miłe powitanie :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 wrz 2005, 15:28

Szell pisze:Nic ci nie wciskam, sam sobie to tak tłumaczysz. Wyśmiałeś mnie za radę (skromność), więc pewnie uważasz, że trzeba się przechwalać, żeby na ciebie dziewczyna poleciała (bo na to wychodzi). Miło mnie powitałeś więc sądzę, że jesteś takim forumowym kozakiem, który tutaj rządzi i może naśmiewać się z innych. Jak nie potrafisz sensownych argumentów wysuwać to co tu wogóle robisz? Troszkę zrozumienia by ci się przydało, nie jesteś najlepszy we wszystkim. A ostatnie zdanie prędzej się tyczy ciebie, bo ja nigdzie nie napisałem, że każdego kozaka rozwalam małym palcem. Zawsze jednak są tacy sami - swoje kompleksy leczą na forach.

Pozdrawiam i jak masz coś osobiście do mnie, albo chcesz się dowartościować wyśmiewając mnie to pisz na PM

PS jeszcze raz dzięki za miłe powitanie :!:
wole na forum, niz na pm. za powitanie nie dziekuj, zawsze do uslug.
wysmialem cie za rade skromnosc, bo wedlug mnie jest na maxa chybiona. jak sam siebie nie cenisz, to kto ma to robic? zalety sa po to by je uwidaczniac. i nigdzie nie napisalem, ze trzeba sie przechwalac, to nadinterpretacja. to jest troche bardziej skomplikowane, niz chwale sie, albo jestem skromny. jestem forumowym kozakiem, loool. nie potrafie wysuwac argumentow? hmmm... chyba sie mylisz. zrozumienie? nie mam z tym problemow. nie jestem najlepszy we wszystkim, wiem o tym, ale we wielu rzeczach jestem niezly. ja tez raczej nie poradzilbym sobie z czterama karkami. nie mam kompleksow, nie mam czego leczyc.

Awatar użytkownika
Szell
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szell » 07 wrz 2005, 15:54

No i już piszesz mądrzej :D
Fakt, może troszkę złego słowa użyłem, ale myślałem, że wiadomo o co chodzi. Chodziło mi dokładnie o to:
skromny ~ni ~niejszy [...]
2.<<nie dbający o rozgłos, uznanie, nie mający wygórowanego mniemania o sobie, nie rzucający się w oczy; niezarozumiały, będący wyrazem takich cech>>
bynajmniej nie o nieśmiałość. Nie wiem skąd jesteś, ale wszędzie, gdzie ja byłem świadkiem podrywu, chwalenie się przed rozważną, inteligentną dziewczyną (a chyba o podrywie głównie takich mowa w tym temacie) zazwyczaj skreślało starającego się faceta. Taki też jest stereotyp, a stereotypy nie biorą się z powietrza, więc coś w tej skromności musi być. No chyba, że masz jakieś inne przykłady. We mnie dziewczyny zawsze widziały skromnego chłopaka i odbierały to jako zaletę, ale może taka jest specyfika tylko lubelskich dziewuch :wink:

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 wrz 2005, 16:02

Takie rozważania nie mają zbyt wielkiego sensu (zwłaszcza chodzi mi tutaj o ten spór na temat skromności) bo każda dziewczyna może inaczej do tego podchodzić i bardziej lub mniej cenić sobie tą cechę. Wiadomo, że niektóre dziewoszki (w tym lubelskie - pozdro Szell :wink: ) wolą osoby skromniejsze a inne mogą bardziej cenić chłopaków dużo bardziej pewnych siebie.

Awatar użytkownika
Szell
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szell » 07 wrz 2005, 16:08

Niggaz pisze:...wolą osoby skromniejsze a inne mogą bardziej cenić chłopaków dużo bardziej pewnych siebie.
spójrz co podkreśliłem w cytacie i co napisałem kilka postów wcześniej :wink: Pewność siebie i skromność mogą iść w parze. W słowniku są dwie definicje tego wyrazu i stąd drobne nieporozumienia.
Pozdrowienia dla ciebie też ze słonecznego, pełnego pięknych i opalonych kobiet, Lublina ;);)

ronnie14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ronnie14 » 07 wrz 2005, 23:36

jestem wręcz zakochany w dziewczynie z naszej klasy która do nas doszła w tym roku ?? Ona mówi, że jestem fajny, ale co mam zrobić żeby ją poderwać :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 wrz 2005, 23:41

ronnie14 pisze:jestem wręcz zakochany w dziewczynie z naszej klasy która do nas doszła w tym roku ?? Ona mówi, że jestem fajny, ale co mam zrobić żeby ją poderwać

No, to masz trochę w kakao :).Najgorzej, gdy dziewczyna jest z Twojej klasy.Tzn, zależy to od podejścia do tego innych klasowiczów, ale z wiedzy nabytej w podstawówce i gimnazjum, wiem, że to nie jest za kolorowa przyszłość.No, ale jeżeli tak bardzo ona Ci się podoba, to możesz zacząć podryff :P.Zależy jaka ona jest.Przeczytaj to, co napisał Niggaz wyżej.Jaka ona jest wg Ciebie ? :lol:

turlak1512
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Nie wiem jak wy :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: turlak1512 » 17 lis 2005, 18:57

Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Nie wiem jak wy :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 lis 2005, 19:05

turlak1512 pisze:Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala :)
Nauczycielka czy dziewczyna? :lol:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 lis 2005, 19:14

turlak1512 pisze:Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala
to oznacza tylko jedno ze ona lubi sporty w takim stylu :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 17 lis 2005, 19:52

turlak1512 pisze:Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala
A za jednego pozwala tylko, czy za oba możesz :) ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lis 2005, 20:10

A "peknietego jeza" tez pozwala Ci "zlapac" :?:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: Nie wiem jak wy :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lis 2005, 20:19

turlak1512 pisze:Nie wiem jak wy,ale ja codziennie na przerwie w szkole łapie koleżanke za cycka ona mi pozwala :)
Wow jesteś moim idolem :!:

A ma ta koleżanka w ogóle cycki? bo 10-latki przecież są jeszcze dziećmi i raczej nic tam nie mają :lol:

Po twoim poście wywnioskowałem, że dużo starszy od niej nie jesteś :roll: znajdź sobie chłopie dziewczyne, a nie za desperatkami biegasz :wink: Masz cały temat o tym jak poderwać dziewczyna, a ty jarzysz miche bo za cycka możesz złapać.... co za naród :warrior: :angry2:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”