Drogi Eternalsie powinienes robic to samoSmithu pisze:Podsumowujac ...
Czytasz drogi Chlopaczku za duzo ksiazek
Teraz juz calkiem serio.
Jak poderwac dziewczyne?To wbrew pozora bardzo prosta sprawa.Szczegolnie jesli chodzi o nastolatki.Za rowniesnice oraz starsze sie nie biore (wiec sie nie wypowiadam) bo mam uraz a poza tym one czesto szukaja odpowiedzialnych facetow a ja taki nie jestem.Moze niektorzy szczegolnie mlodsi czytelnicy tego tematu nie zdaja sobie z tego sprawy ale dziewczyny maja identyczny problem jak wy.Moze to zle porownanie ale takie nastolatki sa jak szczury czy nieudomowione zwierzeta - nie chodzi o to ze atakuja przyparte do sciany albo boja sie rownie mocno a nawet bardziej niz faceci.A czego sie boja?Glownie odrzucenia dlatego klucza graja w te swoje gierki zeby miec calkowita pewnosc ze podobaja sie facetowi ze chlopak tez chce z nimi byc.
Oczywiscie dobrze by bylo gdyby chlopak podbal sie wybrance swego serca.Jednak czasami nawet ten warunek nie jest konieczny.W wiekszosc nastolatki sa bardziej zakapleksione niz wy.Nie sa pewne swojej wartosci.Tutaj jakas faldka na brzuchu piersi za male nos troszke za duzy jakiemu chlopakowi moze sie podobac taka pokraka jak ja?Jakis czas temu jedna z nastolatek powiedziala mi bardzo znamienna rzecz.Mianowicie skarzyla sie ze nikt nie mowi jej ze jest fajna dupa (doslownie tak powiedziala).Ona wiedziala ze jest fajna i ladna ale potrzebowala zeby jakis chlopak do niej potrzedl i powiedzial jej "Wiesz co fajna dupa z ciebie".Troche to dziwne ale prawdziwe.Jedna z ulubionych kobiecych gierek jest "jaka ja jestem brzydka".Specjalnie tak mowia bo oczekuja od faceta ze zaprzeczy i powie ze jest sliczna zjawiskowa i w ogole najpiekniejsza.One tak dzialaja.Moja dziewczyna tez co drugi dzien narzeka jaka ona brzydka wiec mowie jej jaka jest ladna i wszystko jest w normie.Za jakis czas znowu smeci ze jest brzydka wiec znowu mowie ze pleci bzdury.One po prostu tego potrzebuja.Nutka docenienia nic wiecej.Czasami starczy podejsc do dziewczyny i nie silic sie na jakies wyszukane teksty czy przemawiac wierszem ale powiedziec "Podobasz mi sie".Po prostu.A potem kawka strawka i jakos bedzie.
Najbardziej zabawne sa przypadki naprawde ladnych dziewczyn ktore nie maja chlopakow bo faceci do nich nie podchodza sadzac ze taka ladna dziewczyna musi miec chlopaka a dziewczyna jest zbyt niesmiala zeby sama przejac incjatywe bo mysli ze skoro nikt nie podchodzi to sie nikomu nie podoba.Zaklete kolo.
No i trzeba o siebie dbac jak ktos juz tutaj napisal.Nie zawsze dzialaja koszulki ktore wygladaja jak wyciagniete ze smietnika.Nie kazda dziewczyna lubi skejta czy faceta rzucajacego przeklenstwami na lewo i prawo albo plujacego na chodnik co 20 metrow.
Dobrze szczegolnie w kontaktach z nastkami jest byc pare lat starszym.Jakis student czy cos he he.
Wiec wiara w siebie i powodzenia.Pamietajcie w wiekszosc one sa bardziej przerazone niz wy.