Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 23:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 23:41
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja dzis sądze że Roma w pomocy przegrała
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 23:44
Nie no nie przesadzajmy. Jeden mecz niczego nie przesądza, a ostatnio całkiem nieźle było. Myślę że się Roma podniesie po tym meczuŁukasz[ACM] pisze:A błędy sie wykorzstuje nie ma co gadać o tym meczu juz więcej, roma musi walczyć żeby ten sezon przyzwoicie skączyć.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 lis 2005, 23:57
Baqq nie obwiniajmy całej obrony mo myślę że mexes był tam najjaśniejszym punktem zato rozczarował mnie i to na całej lini Kuffur on poprostu biernie asystował zawodnikom Juve gdy ci strzelali bramki .bagg pisze:*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja dzis sądze że Roma w pomocy przegrała
Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii.
Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.
Totti to kłamca...nie dotrzymał słowa...miał wygrać dla kibiców, ale tego nie zrobił. Okłamał ich. A mówił, że to Don jest nie szczery. Za to Ibrahimović miał rację twierdząc, że grać z Romą to tak jak z Ascoli. Mimo tego, że ten tekst mi się nie spodobał bo pokora przed meczem musi być to jednak trzeba mu przyznać 100% rację. Nie mylił się chłopak.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2005, 10:49
bagg pisze:Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii. Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.
Tez tak uważam że nadle coś pekno i tak sie skończyło. Bramka do szatni okazał się "katem" co by nie mówić do tej 47 minuty Roma miała nawet wiecej szans na objęcie prowadzenia. Potem kilka minut które zdecydowały juz o tym że nawet walki nie było. 47 minut i legna w gruzach plan Spallettiego. Ale nie dziwie sie grali jak równy z równym a tu nalde do szatni....<LILI> Romanista pisze:Mecz zakończył się wynkikiem moim zdaniem co podkreślam zawysokim myślę że wynik 2-1 , 2-0 byłby na miejscu no ale cóż taki jest futbol raz sie wygrywa a raz przegrywa Gratuluje wygranej !!!
Nie wszyscy surowo ceniają Roma bo ja tez sądze że zamiesza. I tez im tego życze.<LILI> Romanista pisze:Lecz myślę że zasurowo oceniacie Rome myślę że jeszcze spróbują pomieszać i zakwalifikować sie do LM czego im życzę !!!!
Dzieki<LILI> Romanista pisze:Widze ,że ZAZA cieszy się wszym wielkim szacunkiem bo nikt nie podważa jego zdania !!!! Chociaż widzę i za to sznuję ZAZĘ że darzy sympatią Klub z wiecznego miasta AS Romę . Naprawdę Zaza szacunek dla ciebie Nara
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lis 2005, 13:49
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lis 2005, 13:52
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 14:00
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lis 2005, 14:10
Chlopaczek pisze:Bo jak sedzia pomyli sie na niekorzysc jakiejs druzyny przy stanie 4:0 dla niej to nie ma krzyku ale jak myli sie przy stanie 0:0 albo 1:1 (np. mecz miedzy druzynami o ktorch tutaj mowimy z zeszlego sezonu) to juz problem jest.
Juz przed meczem bylo wiadomo ze poczatek to beda ataki Romy.Chlopaczek pisze:Zgadzam sie czesciowo z Lili Romanista ze na poczatku Roma byla lepsza.Moze nawet w calej pierwszej polowie byla.Ale mowienie ze miazdzyla to przesada.Roma nieskutecznie atakowala a Stara Damy wyczekiwala.Odkryli slabe punkty zaatakowali i zniszczyli.Jak terminator
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 14:16
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 lis 2005, 15:30
dla twojej wiadomosci ma taka tylko juve merda! nie mow ze juz zapomniales...Dla mnie to jest duzy problem Chcialem sobie juz robic koszulke 'Roma merda. 4-0'
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 15:43
dzieciol31 pisze:dla twojej wiadomosci ma taka tylko juve merda! nie mow ze juz zapomniales...
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lis 2005, 20:19
www.channel4.comFrancesco Totti może zostać surowo ukarany za swoje chore zachowanie podczas wczorajszego meczu. Leżąc na murawie, po zderzeniu z Pavlem Nedvedem, kapitan Romy kopnął Czecha w tył głowy. Incydent zarejestrowała kamera wideo. Nagranie może zainteresować komisję dyscyplinarną, co w efekcie może skończyć się karą zawieszenia na 2-4 spotkania.

Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 20 lis 2005, 20:22
Czy kogoś w Europejskiej piłce dziwią jeszcze takie wybryki kapitana Romy? Bo dla mnie osobiście rutyną stało sie czytanie newsów na temat tego chłopaczyny. Gdzie mu do Del Piero ... pod kazdym względem ustępuje mu o lata świetlne.
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 lis 2005, 21:09
ja sie z wami nie zgodze macie wyzej dowod a to co Totti zrobil ... mozna nazwac dotknieciem, nawet sie na niego nie spojrzal... ale wiecie lepiej z koegami i kibicami w komisji bedzie pewnie apsencja na 4 mecze..."wielki" trener barcelony, frank rajkard czy jak to sie tam pisze, tez olpul przeciwnika, dokladnie voellera
byly kapitan manu, roy keane pobil jakiegos nastolatka...
mihaljovic oplul mutu...
takze nie pier*** ze Totti to cham, bo wszyscy zawodnicy maja cos na sumieniu !
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio